fbpx

True Workout expanderar via franchise

Franchising

Under åren har vi fått flera förfrågningar om att starta upp vår verksamhet i andra delar av Stockholm. För oss har kvalitet före kvantitet alltid varit ett ledord i vår verksamhet, därför har vi upplevt att det inte varit aktuellt med expansion .  Med åren har vi dock lyssnat på våra kunder, dokumenterat våra erfarenheter, analyserat våra insatser, dragit lärdom och kvalitetssäkrat verksamheten. Under våren 2015 kom vi i kontakt med företagsmodellen Franchise och under hösten samma år tog vi hjälp av ett par franchisekonsulter. Tillsammans med experterna inom området konceptualiserade och paketerade vi vår affärsidé till ett franchiseerbjudande som blev klart till våren 2016.

True Workout till Växjö

Sedan lanseringen av koncept i våras har vi fått många förfrågningar. Vi har träffat franchisetagare i Stockholm och i Eskilstuna och imorgon den 12 maj åker vi till Växjö för att hitta en driven person eller par med drömmar om att starta ett hälsosamt och lönsamt företagande tillsammans med oss.

 

Bli egenföretagare tillsammans med True Workout

Idén bakom True workout konceptet är ett hälsosamt och lönsamt företagande. I jämförelse med de traditionella alternativen är trösklarna låga och hindren få. Hela affärsidén bygger på låga ekonomiska insatser som kompenseras av den gemensamma drivkraften och övertygelsen om att skapa ett företagande som lyfter varandra. Genom att dra nytta av varandras kunskap och drivkraft kan vi inte bara förändra vår egen och våra kunders situation. Vi kan förändra hela träningsbranschen.

 

Vill du veta mer?

INFO OCH INTRESSEANMÄLAN