fbpx

Friskvård för företag Stockholm

Företagsfriskvård handlar om att lyfta blicken, utmana etablerade sanningar och våga ta ställning. True Workout har hälsan som utgångspunkt och vår uppfattning är att hälsa är den mest betydande faktorn för framgång. När medarbetarna utvecklar fysisk, psykisk och social hälsa utvecklas även företagets ekonomiska hälsa. Investera i medarbetarna och bli ett värderingsgrundat och hållbart företag.

Företagsträning i Stockholm

Det här är vår populäraste tjänst och handlar om att skapa hälsosamma rutiner, ha roligt och bygga en stark gemenskap. Satsa på era medarbetare med en rolig och gemenskapsbyggande aktivitet. Företagsträning innebär att vi kommer ut till er och levererar tidseffektiv, utvecklande och teambuildande gruppträning för företag runt om i Stockholm.

Nyhet! Livestreamad onlineträning för företag

Just nu är det många som arbetar hemifrån. För många innebär det försämrad ergonomi och minskad vardagsmotion. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat fysisk aktivitet online. Vi erbjuder arbetsplatser livestreamad:
– 15 minuter pausgympa med fokus på rygg, axlar och nacke.
– 30 eller 45 minuter träning.

gruppträning ekerö

Företag som vi tränar med:

Boston Consulting Group
Breakit
SVT
Sthlm Kommunikation
Nets Payment Services
Arwidsro
Blue Water Group
Entecon
Toca Boca
m.fl.

Våra tjänster för företagsfriskvård

 • Hälsoenkät och nulägesanalys av personalens hälsa och välmående
 • Företagsträning – Gruppträning
 • Inspirationsföreläsningar
 • Drift av motionsanläggning
 • Massage och naprapati
 • Hälsodagar

Tjänster kan beställas isolerat men även i skräddarsydda friskvårdsprogram. Vi kan hjälpa er strategisk med er friskvård och hälsoarbete genom att analysera ert nuläge, sätta mål, skapa hälsopolicys, lägga upp en plan och sätta in insatser för att nå era mål. Har ni redan själva en bra idé om vad ni söker så kan vi erbjuda specifika insatser.  Välkommen att kontakta oss för mer information om våra friskvårdslösningar.

True Corporate Wellness – företagsfriskvård

Vår uppfattning är att framgång till stor del bygger på god hälsa. Vår övertygelse är att alla företag har möjlighet att påverka personalens hälsa och därmed företagets framgång. True Workout är framtidens friskvårdsleverantör och vi levererar riktig hälsa, produktivitet och bärkraftig framgång direkt till företagets dörr. True Workout förebygger ohälsa. Vi analyserar och hjälper till att bygga tydliga, starka och hållbara företag. Det är företagets kultur och värderingar som är utgångspunkten för de åtgärder som senare implementeras. Målet är att skapa en trivsam, hälsosam och framgångsrik arbetsplats som behåller, utvecklar och lockar de personer som man verkligen behöver och vill ha i organisationen.

Vi samarbetar även med idrottsläkare och hälsostrateger, som precis som oss tror på hälsofrämjande friskvård. I samarbete med Proformia erbjuder vi strategisk friskvård i form av hälsoanalys, digitalt hälsoverktyg för företagare och personal samt verifierade metoder som ökar hälsan och produktiviteten.

Gör en intresseanmälan till True Corporate Wellness – företagsfriskvård.

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.