fbpx

Löpträning

Löpträning löpträning

Löpträning är den mest naturliga motionsformen och människan har sysslat med det så länge vi funnits. Vi på True Workout älskar all form av utomhusträning och löpträning. Vi har, hos oss, specialister inom löpning som mer än gärna hjälper dig med din löpträning.

Vår löpskola vänder sig till alla nivåer av löpare. Från nybörjare till tävlingslöpare, från sprinters till långdistans. Du behöver därför inte oroa dig för om du ska passa in i vår löpskola. Vi varvar våra pass med teknik, löpstyrka och intervallträning och har som mål att du ska bli en bättre löpare och känna att varje pass utvecklar dig.

Ofta när man pratar om löpning är det tyvärr inte löparglädje, frihetskänsla eller kvalitetstid som kommer på tal först, utan det är skador relaterade till löpning. Det är på grund av att de flesta löpare springer för långt, för fort och för ofta i ett för tidigt skede i deras löpträning. Det, i kombination av bristande löpteknik och styrketräning för löpare är vad som orsakar dessa skador. Vi tar hänsyn till detta och anpassar upplägget för att du ska slippa bli skadad.

Löpning med rätt träning upplägg

Vår erfarenhet är att alla har en inre löpare inom sig och vi tror att alla har potentialen att känna
glädjeruset, frihetskänslan och känslan av att flyta fram i sin löpning. Med rätt teknikträning och rätt löpträning, kompletterat med styrketräning för löpare, så kan alla göra löpning till kvalitetstid.

Löpteknik – För en mer ekonomisk löpning utan överbelastningar och skador.
Löpstyrka – Skapa fysiska förutsättningar genom styrketräning för att orka springa snabbare, längre och stå emot löpningens olika belastningar.
Intervaller – Vi ser gärna att man blandar sprint, medel- och långdistans för bästa effekt.

Löpträning Stockholm

Vill du ta din löpning till nästa nivå? Läs mer nedan om vår löpskola eller boka in dig på en kostnadsfri konsultation där vi kan prata om vilken väg som är rätt för just dig så att du når dina mål. Du kan också kontakta oss via mail om du har frågor eller funderingar.

Löpträningsprogram

Bor du inte i Stockholm men vi ha hjälp med din löpning ändå? Då är vår tjänst PT Online något för dig. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din löpträning!