fbpx

Personlig Gruppträning

I våra träningsstudios bedriver vi personlig gruppträning i små grupper för att du ska få mer individuell coaching och uppmärksamhet vid varje träningspass. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kommer du att lära dig tekniker, utvecklas och bli en del av vår varma gemenskap. Vi kan inte hjälpa alla, även om vi skulle vilja. Därför har vi valt att hjälpa några få åt gången och leverera en riktigt bra träningsupplevelse. Passen är begränsade så att ni aldrig är mer än 8-12 deltagare inomhus och 16 deltagare utomhus.

Ett pass på True Workout ser olika ut varje dag. Roliga och varierande övningar med ständig fokus på att du ska utvecklas. När du tränar på True Workout leds passet alltid av en utbildad personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen är ständigt närvarande, coachar och hjälper dig i din utveckling.

Våra pass är tidseffektiva för att du ska få ihop livspusslet. Välj mellan 30 och 50 minuter.

True Workout träningsstudios (Liljeholmen och Vasastan) är inte stora träningsanläggningar med dyra träningsmaskiner. Det som karaktäriserar oss är det personliga bemötandet, den familjära och avslappnade stämningen och det genuina engagemanget hos våra coacher.

 

Typer av träningspass

  • Strength - träningspass som fokuserar på att utveckla din styrka.
  • Core Indoor - bålträning.
  • Mobility - rörlighetsträning.
  • Cardio - konditionsträning.
  • Outdoor Express - högintensiva och tidseffektiva pass på 30 minuter.
  • Outdoor - utomhusträning året om.

Schema hittar du här.

träna ute trekantsparken

Inomhusträning

Hos True Workout tränar du i en liten grupp (8-12 personer) i en träningsstudio avsedd enbart för lärarledda klasser. Våra klasser innefattar Strength, Mobility, Cardio, Kettlebell, Senior etc.

Utomhusträning

Vår utomhusträning bedriver vi året om i alla väder. Vi har Stockholms största utbud av utomhusklasser i schemat; morgon, lunch, kväll och helgspass.

Pris för gruppträning utomhus och inomhus

  • 1490 kr/mån Complete Vasastan (alla inomhus- och utomhusklasser samt Open Gym)
  • 1090 kr/mån Complete Liljeholmen (alla inomhus- och utomhusklasser).
  • 690 kr/mån Outdoor (alla utomhusklasser).
  • 0 kr (prova kostnadsfritt innan du tar beslut).

Schema för personlig gruppträning hittar du på respektive träningscenters sida i menyn.

Gruppträning karaktäriseras ofta av stora grupper. Vår gruppträning består av små grupper vilket ger oss tränare möjlighet att de dig och anpassa träningen efter dina förutsättningar och behov. Betydligt personligare än traditionell gruppträning och är formatet mellan personlig träning och gruppträning.