fbpx

Vanliga Frågor

Vanliga frågor

JAG ÄR I JÄTTEDÅLIG FORM. KAN JAG KOMMA OCH TRÄNA PÅ ERA PASS DÅ?

Självklart! Våra coacher är vana vid alla typer av erfarenheter. Det är framförallt till oss du ska komma om du är osäker. Hos oss är stämningen avslappnad och våra coacher ser dig och hjälper dig utifrån din utgångspunkt.

JAG HAR EN SKADA, KAN JAG KOMMA PÅ GRUPPASSEN ÄNDÅ?

Ja det kan du. Våra coacher är personliga tränare och har kunskap och erfarenhet av skador. Meddela din tränare om någon övning inte känns bra. Är du väldigt begränsad eller har flera skador så rekommenderar vi dock att du tar hjälp av en PT så att denne kan lägga all tid och fokus på att få dig skadefri.

KAN JAG TA MED MIG MINA BARN?

Absolut! På True Workout uppmanar vi till att ta med barnen på träningen oavsett ålder. Vi tror att barnen formas av att se sina föräldrar vara aktiva och hälsosamma. Så var det för oss i alla fall. Vi rekommenderar dock att du väljer utomhuspassen. Där är miljön säkrare, det finns mer plats och dina barn kan leka i parken. Du som vårdnadshavare har ansvar för dina barn. Har du bebis är du välkommen på våra mamma/pappa pass på vardagar kl.10.00.

Ungdomar upp till 18 år tränar gratis hos oss.

KAN JAG TRÄNA I GYMMET HOS ER SJÄLV?

Nej, alla pass hos oss är tränarledda.

HAR NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja, hos oss kan du träna mer avskilt med PT än på ett traditionellt gym. Du kan anlita en av våra PTs oavsett om du är medlem eller inte.

BEHÖVER JAG HA MED MIG NÅGOT TILL PASSET?

Inget särskilt för inomhuspassen. Tränar du ute så klä dig efter väder. På den kallare tiden på året rekommenderar vi varma vantar, mössa och lager-på-lager principen. Ta gärna med ett liggunderlag för ökad komfort. Vi blir varma när vi tränar men din upplevelse blir mycket bättre om du är förberedd med tillräckligt varma kläder. Som sagt, vi rekommenderar framförallt varma vantar. Kom gärna ombytt då vi har små omklädningsutrymmen.

HUR BLIR MAN MEDLEM?

Medlem blir du enkelt här på hemsidan. Vill du bli guidad om vilket upplägg som passar dig bäst kan du maila oss för att få prata med en coach.

HUR SÄGER JAG UPP MITT MEDLEMSKAP?

Maila till info@trueworkout.se. Får du inget svar samma dag så behöver du inte oroa dig, uppsägningstiden registreras från den dag du har mailat in. Har du dock inte fått svar på mer än 5 dagar så vänligen kontakta oss igen. Uppsägningstiden på en månad sker från ditt nästa månadsskifte. D.v.s när ditt innevarande månadsmedlemskap tar slut löper det på med en sista månad.

VART SAMLAS MAN INFÖR UTOMHUSPASSEN?

I regel samlas vi vid lokalen och går därifrån tillsammans. Är det din första gång ser vi gärna att du kommer några minuter tidigare så att coachen hinner prata med dig.

Undantag för samlingsplats är Hammarbybacken och Lumaparken, där sker samling direkt i parken/nedanför backen.

NÄR KAN JAG BÖRJA TRÄNA EFTER FÖRLOSSNING?

Det här är väldigt individuellt och beror på om du tränat under graviditeten, eventuella komplikationer etc men en bra riktlinje är att vänta tills efter din efterkontroll om du fått ok av din barnmorska. Efterkontrollen brukar ske ca 8 veckor efter förlossning. Kom gärna in och prata med oss, eller boka ett provpass och kom några minuter tidigare så att coachen hinner prata med dig och höra dina förutsättningar.

Oavsett när du börjar, så starta lugnt, känn efter och håll en dialog med din coach. Läs gärna mer här: Träning efter graviditet.

Har du haft komplikationer eller är väldigt osäker rekommenderar vi att du bokar en mammakonsultation där vi går igenom och stämmer av med dig utifrån dina förutsättningar. Den kostar 450 kr och du bokar den genom att maila oss.

Om du inte fått svar på din fråga så är du välkommen att besöka oss, ringa 08-55 10 99 33 eller maila info@trueworkout.se
Företagsträning: Kontakta oss för offert