fbpx

Seniorträning Stockholm – Träning i liten grupp

För oss innebär åldrandet mer än att bara gå i pension. Vi ser det som ett tillfälle att börja upptäcka sådant som vi tidigare inte haft tid med, livet efter alla ofrånkomliga krav. Vi på True Workout har som mål att bygga en gemenskap som skapar trygghet, ger mod och lycka. Genom funktionella och utmanande rörelser förbättrar vi rörligheten och stärker upp fysiken så att du kan röra dig obehindrat och kan vara självständig resten av livet.

Träning förlänger livet

Det är aldrig försent att börja träna. Regelbunden aktivitet minskar risken till sjukdom och förlänger livet. En hälsosam livsstil kan både få oss att se, men framförallt att känna oss yngre. Vår träning innehåller balans, rörlighet, styrka och kondition i en blandning av övningar som både är roliga och utmanande.

Skrolla ner för att komma till anmälan.

Seniorträning

Vår seniorträning erbjuder stärkande och rolig träning i Vasastan, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Vi gör det inomhus eller utomhus. Med en stor portion entusiasm och varierande upplägg bedriver vi seniorträning på din nivå. Med funktionella och utmanande rörelser skapar vi en träningsupplevelse för dig som vill njuta av livet obehindrat och självständigt. Vår seniorträning är personlig träning i liten grupp om max 8 personer.

 • Gemenskap & samhörighet
 • Frihetskänsla
 • Professionella och utbildade coacher
 • Fokus på styrka, rörlighet och balans

Vad gör True Workout Senior för mig?

Bygger upp din fysik och ger dig en god hälsa
Gör dig till en aktiv och pigg senior
Ökar känslan av frihet
Ökar din självkänsla
Ökar din rörlighet
Förebygger stelhet och smärta

Upplägg: (50 minuter)

 1. Uppvärmning, 15 min
  Fysisk uppvärmning inför passet. Teknisk genomgång av rörelser, rörlighetsträning och ökad kroppstemperatur.
 2. Workout 1, 15 min
  Styrketräning.
 3. Workout 2, 15 min
  Uthållighetsträning.

 

Plats: Liljeholmsvägen 34, Hälsingegatan 9 eller Lumaparken.

Schema: Klicka här och välj center.

Pris:

 • 590 kr/mån
  Träna så mycket du vill på alla center. En månads bindningstid, därefter löper medlemskapet på med 30 dagars uppsägningstid efter din betaldag.
 • 0 kr (prova kostnadsfritt innan du tar beslut).

Du är varmt välkommen att provträna innan du tar ett beslut. Gör din anmälan eller intresseanmälan här nedan till vår seniorträning så kontaktar vi dig inom kort.

För att köpa medlemskapet klicka på Seniorträning nedan. För att provträna klicka på knappen Provträna högst upp på hemsidan.