fbpx

Om oss

Vår filosofi

Om oss

Det som karaktäriserar oss på True Workout är det personliga bemötandet, den familjära och avslappnade stämningen och det genuina engagemanget hos våra coacher. Vi är mer än bara en träningsgrupp. Vi är en stark gemenskap.

Vår filosofi

Vi tror att Frihet är att leva utan begränsningar. Vi är också övertygade om att träning bygger mer än bara vår fysik, det bygger också var och en av oss, vår självkänsla, vårt självbestämmande och vår frihet. Vi tror att en god hälsa och en stark fysik tillåter oss att uppleva och utmana livet, men också att det förbereder oss när livet utmanar oss.

Vilka är vi?

Till personligheten är vi modiga, nyfikna och kunskapstörstande ledare. Som yrkesmän är vi problemlösare som älskar att utmana etablerade sanningar i jakten på utveckling. Vi som arbetar på True Workout tror inte på auktoritärt ledarskap. Ledarskap för oss handlar om att leda människor genom att överträffa våra egna förväntningar. Vi inspirerar och leder genom att gå utanför vår egen bekvämlighetszon och påverkar vår omgivning via handling. Vi som arbetar på True Workout har mod och berättar sanningen som vi ser den. Vårt mål är att minimera onödiga hinder, lämna kvar endast positiva upplevelser och ständig utveckling. Sammanfattningsvis anser vi oss vara idealister som tar ansvar och kämpar för enastående och bestående resultat. Vi levererar de bästa lösningarna och förväntar oss att du som kund precis som oss ställer krav.

True Workout träningsstudios är inte stora träningsanläggningar med dyra träningsmaskiner. Det som karaktäriserar oss är det personliga bemötandet, den familjära och avslappnade stämningen och det genuina engagemanget hos våra coacher.

Läs mer om våra tränare.

Vi förvandlar träning till kvalitetstid

Vi är mer än ett alternativ och ett komplement som erbjuder prisvärd utomhusträning. Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Du skall känna glädje, samtidigt som det skall vara utmanande och funktionellt. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Vi vill få dig att känna den frihet Vi lärt oss att älska.

Vad gör vi?

Personlig gruppträning är mindre gruppklasser där vi får möjlighet att se dig som individ och coacha dig efter dina behov. Vi har valt att hjälpa några få åt gången och leverera en riktigt bra träningsupplevelse. Våra träningspass är begränsade så att ni aldrig är mer än 8 deltagare inomhus och 16 deltagare utomhus.

Genom ständigt varierande träning och en gemenskap som ser alla och glömmer ingen bedriver vi utmanande träning på din nivå, inomhus och utomhus året runt. Vi tränar i alla väder och under alla säsonger. Vi är övertygade om att det får dig att må bra.

Vi erbjuder
Vi erbjuder träning och hälsoinsatser till företag och privatpersoner som delar vår filosofi och värderingar. Vill du veta mer så kan du läsa här på hemsidan om våra olika tjänster. Vill du ha mer detaljerad information, eller har du ett mer specifikt önskemål så ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi älskar att diskutera fram unika lösningar som passar dig eller ditt företag.

Var finns vi?
Idag finns vi i Vasastan, Liljeholmen, Östermalm, Hammarby Sjöstad och Nora Danderyd.