fbpx

Träning för barn och ungdom – Vi är PEP!

Träning för barn och ungdom i Stockholm

Träning för barn och ungdom i Stockholm är vårt egna träningskoncept med utomhusträning där du som förälder kan träna tillsammans med dina barn och ungdomar. Gör din träning till en aktivitet för hela familjen och träna tillsammans med oss ute i natur och miljöområden i Stockholm.

Utomhusträningen bedrivs i olika parker i Stockholm och är anpassade för såväl unga som vuxna.

Vi bedriver utomhusträning för barn som vuxna i olika parker i Stockholms stad:

  • Vasaparken, Vasastan
  • Trekantsparken, Liljeholmen
  • Tessinparken, Östermalm
  • Lumaparken, Hammarby Sjöstad

True Workout erbjuder möjligheten att uppleva roliga aktiviteter med dina barn, stor som liten.

Gör din träning till en aktivitet för hela familjen och träna tillsammans med dina barn hos True Workout.

GEN-PEP samarbetspartner

True Workout är numera en del av nätverket Peppare. Peppare är organisationer och privatpersoner som delar Generation Peps (GEN-PEPs) vision och arbetar med samma frågor och mot samma mål som GEN-PEP. Tillsammans försöker vi samla allt engagemang så att det ska bli lätt att se vart man kan vända sig när man vill engagera sig ideellt, samarbeta eller få inspiration från andra.

Gen Pep

Vad är Generation Pep?

Med engagemang, kunskap och stort hjärta peppar och inspirerar vi barn och unga i Sverige. Vi vill arbeta för att fler barn ska få möjlighet att leva ett mer aktivt och hälsosamt liv. Tillsammans är vi PEP!

GEN-PEP är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena företag, organisationer och människor för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv. Initiativtagare är Kronprinsessparet och bakom initiativet står ledande svenska företag, stiftelser och ideella organisationer.

Träning för barn i Stockholm – Träna tillsammans med dina barn

True Workout har utomhusaktiviteter och träning för barn i Stockholm som är anpassade för alla åldrar och träningsförmågor. Träningspassen varieras ständigt för att du och ditt barn ska få en rolig och upplevelsebaserad träning som stärker och förbättrar dig och ditt barns välmående.

  • Barn upp till 18 år tränar gratis
  • Barn upp till 12 år tränar tillsammans med sina föräldrar

Du är alltså alltid välkommen att ta med dina barn när du tränar på våra vanliga träningsklasser samt under personlig träning. Ta med dina barn när ni tränar hos oss och förvandla din träning till en rolig familjeaktivitet.

träning för barn och ungdom

Rekommendationer för barn och ungdomsträning i Stockholm

De nordiska rekommendationerna för barn och ungdomsträning är minst 60 minuter fysisk aktivitet varje dag som bör inkludera både måttlig och hård aktivitet. Träningen bör vara så allsidig som möjligt för att ge kondition, muskelstyrka, rörlighet, snabbhet, kortare reaktionstid samt koordination.

Tillsammans med oss på True Workout ökar och förbättrar ni barnens:

  • Välbefinnande
  • Självförtroende
  • Inlärningsförmåga

Träning för hela familjen i Stockholms Stad

Vi skapar en hälsosam, utvecklande och naturlig mötespunkt för både unga och vuxna. Att träna tillsammans i grupp eller med sin familj är både roligt och nyttigt. För att delta på våra träningspass i Stockholm behöver du bara din kropp som redskap och viljan att utvecklas.

Kom och träna med hela familjen och må bättre i både kropp och själ genom våra allsidiga och aktiva träningspass i Stockholm. Skicka in din intresseanmälan om du vill prova på vår träning för barn och ungdom i Stockholm!