fbpx

Prova-på pass på Östermalm

Provträna i Tessinparken

True Workout har nyligen öppnat det fjärde träningscentret i Östermalm.
Kom och prova på vårt roliga utomhuskoncept i Tessinparken. Vi tränar utomhus tillsammans hela året! Vi har lunchträning och kvällsträning, måndagar till torsdagar kl.11:45-12:30 och 18:00-18:50 samt lördagar kl.10:00. Vi har även träningspass för föräldralediga måndag till torsdag kl.10:00.
Vi samlas vid den stora fontänen mitt i parken och tränar på lite olika platser runt om.

Utomhuspass på Östermalm

Träningspassen är ständigt varierande med styrka, kondition och rörlighet och vi använder oss av en mängd övningar som engagerar hela kroppen. Du jobbar individuellt, i par eller i lag och blir utmanad på din nivå. Ett pass kan innehålla klassiska övningar som knäböj, armhävningar, situps, löpning till olika locomotion rörelser så som animal flow och andra rörlighetsövningar. Du kan alltid anpassa träningen genom att skala upp eller ner så att den passar just dig och dina förutsättningar. Grupperna är relativt små och din träningscoach är engagerad, kunnig och otroligt personlig. Varje dag är det ett nytt roligt pass på schemat och det är denna variation som gör att du kommer utvecklas, utmanas och ha roligt.

Gratis provträning i Tessinparken

För att provträna gratis under 7 dagar, gör du en prova-på anmälan här på hemsidan eller anmäler dig direkt till terminsmedlemskap, årsmedlemskap eller klippkort.

Anmälningsformulären till vår träning i Tessinparken hittar du här.

Välkomna!