fbpx

Öppet-Hus för hela familjen

Öppet-Hus Trekantsparken, Liljeholmen

På lördag den 24 februari, tillsammans med Lidl bjuder vi på en dag full av roliga och utmanande utomhusaktiviteter för hela familjen. Vi kommer att träna, grilla, umgås och ha roligt tillsammans i Trekantsparken i Liljeholmen. Bjud med vänner och familj till ett öppet hus och se vad ni kan åstadkomma tillsammans med oss.

trekantsparken utomhusaktiviteter
​​Lördag 24 februari utomhusaktiviteter & grillning

Schema:
10.00 Outdoor Workout
11.00 Running Club
12.00 Lek, mingel, tävling

Plats: Fruktparken i Trekantsparken
​​​​T-bana: Liljeholmen

I samarbete med Lidl

Under dagen bjuder Lidl på korv med bröd, vegokorv, frukt, dryck och annat gott för att fylla på energidepåerna...
lidl liljeholmen trekantsparken

Begränsat antal platser, OSA på vårt facebookevent (eller maila oss på liljeholmen@trueworkout.se om du inte har facebook) så att vi kan beräkna picknick. 


True Workout förvandlar träning till kvalitetstid

Vi vet att det är svårt att få livspusslet att gå ihop. Ofta får träning ge vika för karriär, vänner och familj. Därför har vi utvecklat ett nytänkande träningskoncept. Ta med vänner och familj och utveckla en god hälsa, och en stark fysik tillsammans. Ett True Workout pass är 50 min kvalitetstid och innehåller styrka, kondition och rörlighetsövningar och inget pass är sig det andra likt. Det är denna variation som gör True Workout unik, utvecklande och rolig. Var med och prova vår Outdoor workout och vår löpskola som blandar intervaller och löptekniska delar. Alla nivåer är välkomna och alla jobbar utefter sin egen förmåga.

Vi ses i Trekantsparken på lördag!