fbpx

Ny termin och ny klass

Terminsstart HT 2017

På måndag 14 augusti startar den nya terminen. Sommaren har flugit iväg men som tur är har vi kunnat se framemot terminsstarten! Vi har som vanligt laddat upp med helt nya, roliga och utmanande träningspass för hela hösten. Terminen håller på fram till 20 januari och schemat för de olika träningscentren ser du längst ner. Har du inte hunnit anmäla dig än?

Utomhusträning
Terminsmedlemskap 2900 kr
Årsmedlemskap 5800 kr (inkl sommarträning)
Klippkort 12 ggr 1090 kr
Mammaträning
Terminsmedlemskap 2200 kr
Årsmedlemskap 4400 kr (inkl sommarträning)
Klippkort 12 ggr 1090 kr
Seniorträning (personlig träning i liten grupp)
Klippkort 12 ggr 1090 kr
Pappaträning
Terminsmedlemskap 2200 kr
Årsmedlemskap 4400 kr (inkl sommarträning)
Klippkort 12 ggr 1090 kr

 

ANMÄL DIG NU!

 

Ny klass för dig som är pappaledig – Pappaträning

Förfrågningar har kommit och vi har därmed beslutat att köra igång en pappaklass från och med 21 augusti i Vasastan. Klassen kommer till en början att vara måndagar och onsdagar kl.11:00-11:50, samt som vanligt på lördagar tillsammans med den vanliga klassen kl.10:00 med eller utan barnvagn. Ökar efterfrågan utökar vi antalet klasser. Träningspassen kommer att vara utomhus och året runt med samma typ av upplägg som våra ordinarie utomhusträningspass, d.v.s styrka, uthållighet, rörlighet och andra utmaningar i varierade och unika pass. Underkropp, överkropp, helkropp och team workouts.
Så, är du pappaledig? Ta med dig barnvagnen och möt upp oss och andra nyblivna pappor i Vasaparken. Tipsa gärna om du känner någon som är pappaledig.

Läs mer om pappaträning eller anmäl dig här.

pappaledig

 

Schema

Schema Vasastan
Schema Liljeholmen
Schema Hammarby Sjöstad
Schema Östermalm