fbpx

I höst startar True Kids i Liljeholmen

True Workout Kids

I höst erbjuder vi anpassad och lekfull utomhusträning för barn 3-7 år lördagar kl.10:00.
Vår barnträning är lekfull och innehåller varierande rörelser som engagerar och ger glädje till ditt barn. Övningarna är en blandning av djurimitationer, hinderbanor och lekar som låter ditt barn öva upp motoriken och testa på idrottsliga rörelser. Det handlar om att ha roligt, testa nya saker och få in aktivitet och hälsa som en naturlig del i barnens liv.

 

Engagerade tränare

Våra tränare är utbildade, engagerade och passionerade! Det kommer att ta hand om ditt barn och ge dem en rolig upplevelse.

Träning för hela familjen

Samtidigt som ditt barn får lära sig kroppskontroll, gymnastik och koordination kan du som förälder träna intill med vår utomhusgrupp i Liljeholmsparken vid Trekanten.

True Kids i Sjöstan

Vi har även True Kids i Sjöstan varje lördag. Maila ditt intresse till hammarbysjostad@trueworkout.se

 

Barn gör som du gör

På True Workout tror vi på ett aktivt liv från start. Vi har länge tränat nyblivna mammor och pappor och har märkt att det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet med träningen efter att föräldraledigheten är över. Därför är vi glada att snart kunna erbjuda True Kids kombinerat med träning för föräldrarna. Vi tror att barn gör som du gör, inte som du säger, och vi vet att både barn och vuxna mår bäst av rörelse, frisk luft och gemenskap.

 

Anmäl ditt barns intresse till liljeholmen@trueworkout.se