fbpx

Föredrag True Workout PT Lucas Fierro Smith och Eddie Läck

True Workout logo

Vi vänder oss till dig som är intresserad av träning, som är idrottsledare, spelare eller idrottsförälder för att låta er höra Eddies berättelse men även på när PT Lucas Fierro Smith berättar hur en idrottare ska träna för att nå sin fulla potential.

Läck har gått den långa vägen till den stora scenen i NHL och Vancouver Canucks. Den resa som började i Norrtälje och så sent som april lett till att han stått sin första match från start i Stanley Cup slutspelet. Han har stött på motgångar och aldrig varit den största talangen men alltid haft en beslutsamhet att göra det som krävs för nå sina drömmars mål.

Han har alltid hittat nya vägar för sticka ut i mängden och inte bara göra det tränaren och laget kräver av honom. För två år sen kom han i kontakt med oss på True Workout och ville få en kvalitetshöjning på sin sommar/försäsongsträning. Kom och lyssna på Eddie Läcks egna berättelse om hur detta arbete har förbättrat honom som ishockeymålvakt.

Vi på True Workout vill att varje idrottare ska se på sin egen utveckling som att man vore en individuell idrottare, oavsett om man tillhör ett lag som ska uppnå mål tillsammans. Vi är alla olika, med olika styrkor och svagheter och skilda roller i laget.
Grunden i all idrott är en funktionell fysik. För att kunna utföra de taktiska direktiven och de tekniska momenten som finns inom t.ex. ishockeyn krävs en välfungerande fysik, med det sagt ser träningen inte lika ut för alla.

Med hjälp av vår duktige PT Lucas Fierro Smith som jobbat med Eddie och andra idrottare på hög nivå vill vi erbjuda er utbildning samt ge er tips på sådant som ni som idrottare eller ledare kan tänka på vad gäller fysträningen.
Vi lovar att ni kommer både få med er en intressant lyssning, nyvunnen kunskap och få höra hur de som nått hela vägen arbetar.

 

Var: GIH aula
Tid: 12:00-15:00
När: Lördagen den 1 augusti
Pris: 200 kr/person. Gruppbiljett 150 kr/person (minst 10 st i samma anmälan)

Dagordning:

12:00 – 12:10 Intro
12:10 – 12:30 Fysträning i allmänhet
12:40 – 13:00 Kost
13:00 – 13:30 Individuell träning för lagidrottare
13:30 – 13:40 Paus
13:40 – 14:30 Eddie Läck
14:30 – 15:00 Frågestund med Eddie

 

Maila anmälan till info@trueworkout.se. Uppge namn och förening.

 

lucas eddie