fbpx

Börja löpträna – Vår löpskola drar igång!

Börja löpträna med oss i vår

Börja löpträna med vår löpskola True Workout Running Club, en gemenskap där vi praktiskt och teoretiskt utövar löpning. Det som gör löpning så unikt är att det är så tillgängligt, funktionellt och tidsbesparande. Löpning kan göras när som helst, vart som helst och det kan utnyttjas i så många olika situationer i vår vardag. Under vår barndom är löpning ett vanligt inslag i vår vardag men med åren tenderar de flesta att springa allt mindre och vår förmåga försämras. Vi föds alla med förutsättningar för att löpa men vi måste praktisera löpning precis som alla andra färdigheter. True Workout Running Club vänder sig till nybörjare så väl som erfarna löpare.

Vad gör True Workout Running Club för mig?

  • Ger dig en teoretisk förståelse
  • Ger dig varierande, kvalitativa och utmanande träningspass
  • Ger dig träningskompisar att dela kunskap och upplevelser med
  • Vi fokuserar på tekniken för att få ett så löpekonomiskt steg som möjligt

 

Varje lördag kl 11.00 -11.50

Start: 22/4 – 10/6

Pris: 2200 kr

LÄS MER OCH ANMÄL DIG!

 

Börja löpträna utbildning

Vi lägger stor vikt vid att utveckla din löpning till en behaglig upplevelse utan skador och smärtor, vilket leder till kontinuitet och fina prestationer. Detta gör vi genom:

  • Teori – Teoretiska inslag som ger oss kunskap och insikt.
  • Fysik – Skapa fysiska förutsättningar genom styrketräning för att orka springa snabbare, längre och stå emot löpningens olika belastningar.
  • Teknik – För en mer ekonomisk löpning utan överbelastningar.

Börja löpträna på nätet

Har du inte möjlighet att träffa oss på lördagar kan du lära dig att bli en bättre löpare via vårt onlineverktyg PT Online. Där får du individuella PT pass anpassade helt efter dig och dina förutsättningar. Läs mer om PT Online under våra tjänster.