fbpx

Årskrönika 2016

Årskrönika 2016

Åren går och snart har True Workout funnits i 5 år. Vi har sett möjligheter i det som andra ser som hinder. Vi har visat att man kan träna utomhus året runt i regn, lera och minus 20 grader, vi har visat att vår kropp är den bästa träningsmaskinen du kan köpa för pengar, och vi har visat att träning inte tar vår energi, den ger oss energi.

Det är dags att summera året som passerat. 2016 är ett år som kommer att gå till historien som det året då vi tillsammans samlat mod och övervunnit rädslor.

 

Summan av kardemumman
Den personliga och gemensamma utvecklingen har varit enorm. Vi har utvecklats inom våra yrkesroller, vårt ledarskap och vårt koncept. Våra medlemmar har hittat träningsglädje, förbättrat hälsan och stärkt fysiken. Några medlemmar har till och med tagit steget till att utbilda sig internt och leda klasser med bravur! Som företag har vi också spridit träningsglädje utanför Vasaparkens gränser. Vi har besökt företag, skolor, ålderdomshem och idrottsföreningar. Vi har startat upp en ny enhet i Liljeholmen, en i Hammarby Sjöstad, och fler är på gång.

Under 2017 tänker vi fortsätta att sprida träningsglädje, ambitionen är att hjälpa alla som har en kropp och en vilja att utvecklas. Tveka inte att kontakta oss om du vill förbättra hälsan, stärka fysiken eller vill arbeta tillsammans med oss.

 

Fakta 2016:

  • Tre träningscenter (Vasastan, Liljeholmen, Hammarby Sjöstad)
  • En fördubbling av medarbetare (5-11)
  • Startat Franchise

 

Ett stort tack till alla medlemmar och medarbetare och alla andra som stöttat oss. Nu ser vi framemot ett nytt fantastiskt år med ännu mer utveckling för oss alla!