fbpx

Företagsträning Liljeholmen & Marievik

Företagsträning Liljeholmen & Marievik

Företagsträning Liljeholmen – True Corporate Workout är vårt egna utomhuskoncept för företag och organisationer. Vill ni förbättra er personals hälsa och skapa bättre välmående, teamkänsla och samarbete? Är ni ett värderingsgrundat företag som vill satsa på era medarbetare? Då hjälper vi på True Workout gärna till! Våra coacher möter upp era medarbetare direkt vid er arbetsplats. Därifrån tar vi oss till ett grönområde i närheten, t.ex. parken vid sjön Trekanten och tränar ihop. Önskar ni en nischad klass så som löpning eller hellre vill ha träningen online eller inomhus i egna lokaler går det också bra.

företagsträning liljeholmen mariveik

Vi erbjuder tidseffektiv, varierande och utvecklande gruppträning för företag. True Corporate Workout är utvecklat för att förbättra individens kognitiva förmåga, fysik, hälsa och energinivå. Men framförallt för att stärka gemenskapen och bygga en hållbarare arbetsplats.

Gruppträning för företag i Liljeholmen – utvecklande och tidseffektiv träning!

Vi erbjuder rolig, varierande och teambuildande företagsträning utomhus och året runt. True Corporate Workout är framtaget för att förbättra individens förmåga i alla fysiska och mentala utmaningar. Våra deltagare tränas i att prestera framgångsrikt i flera, växlande och slumpmässiga fysiska utmaningar allt för att utveckla hjärnan, fysiken, hälsan och energinivån. Utöver det fokuserar vi på gruppdynamiken och glädjen i träningen, det handlar om att samarbeta och ha kul tillsammans.

True Workouts utomhusträning attraherar personer som inte gillar det traditionella gymmet men är anpassat även för de redan aktiva och vältränade. Alla kan delta oavsett erfarenhet och vi anpassar alltid träning efter varje individ. Träningspassen är 30-50 min och innehåller en blandning av styrka, kondition, rörlighet och gruppövningar.

Teambuilding och gemenskap för företag

Genom att blanda solo, duo och team-utmaningar kommer gruppens förmåga att kommunicera och samarbeta att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid gruppdynamik för att öka gemenskapen och teamkänslan.

Om True Workout och företagsträningen

Genom ständigt varierande träning och en gemenskap som ser alla bedriver vi medveten, rolig och utmanande träning på allas nivå, utomhus och året om. Vi finns för företag och vi finns för privatpersoner. Vi finns för dem som aldrig har tränat och för dem som tränar regelbundet. Vårt mål är att förvandla träning och hälsa till kvalitetstid. Vi tillbringar mer än 22 timmar varje dygn inomhus, ofta med dålig luftgenomströmning. Flytta träningen utomhus, det ger så mycket mer!

Vi bedriver även företagsträning i:

Vi erbjuder också andra friskvårdsinsatser som föreläsningar, hälsodagar etc. Läs mer om True Corporate Wellness.

Prova på vår utomhusträning för företagsgrupper på Söder. Eller inomhus om ni hellre önskar det! Anmäl ert intresse för företagsträning Liljeholmen eller Marievik nedan.

 

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.