fbpx

Företagsträning Hammarby Sjöstad

Företagsträning Hammarby Sjöstad

Företagsträning Hammarby Sjöstad erbjuder tidsbesparande, gemenskapsbyggande och utvecklande gruppträning för företag. Vill ni satsa på hälsa, stärka gemenskapen eller bygga en positiv arbetskultur på ert företag? Då är vi gärna med och hjälper er! Våra tränare möter upp personalen på er arbetsplats och tar träningen till närmsta grönområde. Där blandar vi individuella-, par- och lagutmaningar för att stärka teamkänslan och utvecklas som lag och som individer. Vi blandar stryka och kondition, mentala utmaningar och samarbetsövningar. En hälsosam och glad arbetsplats lockar likvärdiga och lojala medarbetare. Prova vår träning för företag i Hammarby Sjöstad.

företagsträning sjöstan

Gruppträning för företag i Sjöstan

Vår populäraste gruppträningsform är utomhusträningen för företag. Där krävs inga maskiner, redskap och teamkänslan blir ofta ännu större när vi utmanas med olika väderlekar. Fördelarna med att träna utomhus är många; vi tillbringar mer än 22 timmar inomhus, ofta med dålig luft, och får avsevärt mycket mer ny energi av frisk luft och dagsljus. Terrängen och vädret ger oss nya upplevelser och får oss att utmanas och ta oss utanför vår bekvämlighetszon. Men vi erbjuder också inomhusträning om man har egna lokaler i sin byggnad. Vi kan också hålla nischade klasser som löpträning eller andra önskemål.

Ofta varierar behovet av träning inom en organisation. Några tränar aktivt medan andra aldrig tränar. Vi hjälper er att komma igång med en hälsosatsning och stöttar er i de utmaningar som kan finnas. I slutändan handlar det om att bygga en kultur som är öppen, hjälpsam och framåtsträvande.

True Corporate Workout är gruppträningen för företag i Hammarby Sjöstad som är utvecklad för att utmana och förbättra individers fysiska och mentala förmågor. Att träna tillsammans som företag i direkt anslutning till jobbet – under, innan eller efter, bidrar även till mindre stress i vår vardag!

Hur ser träningspassen ut för företag?

True Workouts gruppträning för företag tilltalar personer som inte trivs inne i det traditionella gymmet men är också anpassat för de redan aktiva och träningsglada. Vi anpassar alltid träningen så att alla blir sedda och kan delta på sin nivå. Ingen erfarenhet krävs. Vi fokuserar på att ha roligt, sänka trösklarna och utmana alla där de behöver det. Våra träningspass är generellt 30-50 min och är ständigt varierande med en balans av styrka, kondition, rörlighet och lagövningar.

företagsträning hammarby sjöstad

Vi tränar i Hammarbybacken, Lumaparken och andra grönområden i Hammarby Sjöstad och Södermalm. Vi kommer ut till ert företags dörr och tränar tillsammans på lämpligaste plats. Förutom Sjöstan bedriver vi även företagsträning i:

Önskar ni andra friskvårdslösningar som hälsoanalyser, föreläsningar eller temadagar kan ni läsa mer här eller kontakt oss med era önskemål.

Anmäl ert intresse för företagsträning Hammarby Sjöstad nedan.

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.