fbpx

Företagsträning Sollentuna & Danderyd

Företagsträning Sollentuna och Danderyd

Vi bedriver träning för företag och organisationer i Sollentuna, Danderyd och områden i närheten. Målet är att skapa friska och glada medarbetare och bättre gemenskap på företaget.

Träningsklasser för företag

 • Utomhusträning
 • Livestreamad onlineträning
 • Träning inomhus i egna lokaler
 • Löpning
 • Rörlighetsträning
 • Yoga

True Corporate Workout är vårt egna utomhuskoncept för företag. Vi möter upp alla anställda vid företagets dörr och tränar i ett grönområde i nära anslutning till kontoret. Vi kan också leverera träning digitalt, i era egna lokaler om ni önskar träning inomhus, eller nischade träningsklasser så som löpning.

 

Företagsträning danderyd

Gruppträning för företag i Sollentuna

True Corporate Workout är utvecklat för att förbättra individens kognitiva förmåga, fysik, hälsa och energinivå. Men framförallt för att stärka gemenskapen och bygga en hållbarare arbetsplats.

True Workouts utomhusträning attraherar personer som inte gillar det traditionella gymmet men det fina är att det även passar för dem som redan är aktiva. Det betyder att inga tidigare erfarenheter av gruppträning eller fysisk aktivitet krävs, utan vi anpassar alltid träningen utifrån personalens nuvarande träningsförmågor.

Vi tränar på flera platser i Stockholm, däribland Sjöberg och Danderyd och vi kommer ut till Er där ni sitter. Trotsa vädret med oss och prova på vår utomhusträning för företagsgrupper. Vi kan också erbjuda träning inomhus om ni hellre önskar det!

Teambuilding och gemenskap

Genom att blanda individuella utmaningar med lagutmaningar så kommer gruppens förmåga att kommunicera och samarbeta att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid gruppdynamik och roliga lagutmaningar.

Hur ser träningspassen ut?

Vår populäraste gruppträningsform är utomhusträningen för företag. Där krävs inga maskiner, redskap och teamkänslan blir ofta ännu större när vi utmanas med olika väderlekar. Fördelarna med att träna utomhus är många; vi tillbringar mer än 22 timmar inomhus, ofta med dålig luft, och får avsevärt mycket mer ny energi av frisk luft och dagsljus. Terrängen och vädret ger oss nya upplevelser och får oss att utmanas och ta oss utanför vår bekvämlighetszon. Men vi erbjuder också inomhusträning om man har egna lokaler i sin byggnad eller onlineträning för er som arbetar mycket hemifrån eller på olika kontor. Vi kan också hålla nischade klasser som löpträning eller andra önskemål.

Ett True Workout-pass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla fysik. Ett pass är på 30-50 min och innehåller styrka, kondition och rörlighetsövningar och inget pass är sig det andra likt.

 

Skapa friskare och gladare personal med vår utomhusträning för företag i Sollentuna

Att träna tillsammans är roligt! Blanda nytta med nöje och upplev hur vår företagsträning skapar en positiv atmosfär som bjuder in till mycket skratt. Stärk relationerna och ta ställning för framtiden. Vi hjälper er att komma igång med er företagsträning!

Anmäl ditt intresse här nedan för True Corporate Workout, företagsträning i Sollentuna.

  För- och efternamn*

  Företag*

  E-post*

  Telefonnummer*

  Adress

  Stadsdel

  Meddelande

  True Workout kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att vara i kontakt med dig.

  Jag har tagit del av och godkänner beskriven hantering av mina uppgifter.