• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESSEastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Mammaträning Östermalm

Mammaträning Östermalm – Tessinparken

Mammaträning Östermalm är vårt egna träningskoncept för nyblivna mammor som vill börja eller komma igång med sin träning igen. Tillsammans med andra mammor erbjuder vi dig en rolig och utvecklande träningsform som får dig att orka mer och må bättre. Vi tränar individuellt, i par och i lag och varvar styrka, uthållighet och bålträning. Ta med dig barnvagnen och möt upp din coach och andra nyblivna föräldrar (pappor är också välkomna) och häng med på våra roliga och utmanande träningspass. Bli en stark och pigg förälder!

mammaträning östermalm

Barnvagnsträning på Östermalm – för Stockholms nyblivna mammor

Vi har tränat hundratals nyblivna mammor och vet att alla graviditeter är unika. Vi har stor erfarenhet och kunskap och hjälper dig oavsett utgångspunkt eller målbild. Det viktiga är att du känner dig trygg. Vi är personliga i vårt ledarskap och hjälper dig individuellt för att du ska få ut det mesta av din träning. Vår mammaträning är skalbar och du kan delta även om du bara vill röra på dig och ta det lugnt eller om du vill utmana dig ordentligt.

Vi tränar utomhus och året om i Tessinparken på Östermalm. Tillsammans startar och förnyar vi dina träningsvanor som ger dig hållbara resultat och kvalitetstid med ditt barn och andra härliga mammor.

Vill du hellre träna inomhus och enbart fokusera på att hitta tillbaka bålstyrkan och träna upp bäckenbotten. Då erbjuder vi Mamma Basic. Läs mer om vår Mamma Basic klass.

Hur är träningspassen för nyblivna mammor?

Träningspassen är ständigt varierande och berör alla muskelgrupper. Vi varvar styrka, uthållighet, teknikträning och rörlighet och ser till att utmana alla på sin egen nivå. Vi tränar funktionellt med kroppen som redskap och naturen och omgivningen som vårt gym. Vårt mål är träningen ska vara kvalitetstid för dig. Glädje, gemenskap och utveckling är ledord i vår mammaträning.

True Workout’s barnvagnsträning på Östermalm är en allsidig träningsform. Genom funktionella övningar som blandar styrka, kondition, rörlighet och bålstabilitet förbättras din hälsa och ditt välmående på ett roligt och ett inspirerande sätt. Med oss skapar du även nya kontakter med andra nyblivna mammor.

Vi tränar upp till 5 gånger i veckan och använder våra egna kroppars tyngd som verktyg och utnyttjar naturens olika terränger. Samtliga övningar anpassas alltid efter dig och din egen träningsförmåga så att du utvecklas på bästa sätt.

Låt dig inspireras av våra coacher och bygg upp ett starkare fysik tillsammans med andra mammor på Östermalm!

Vi bedriver mammaträning i flera delar av Stockholm:

Mamma och baby träning på Östermalm

Sätt guldkant på föräldraledigheten med True Workout Mom’s kreativa och varierande träningsupplägg. Ta med barnvagnen och utomhusträna med oss och bli en förebild för dina barn!

Träningsschema för mammaträning i Östermalm:

Vi samlas vid Fontänen i Tessinparken.

Priser och medlemskap för True Workout Mom Östermalm

 • 4400:- Årsmedlemskap (40 veckor, totalt 200 pass + gratis sommarträning)
 • 2200:- Terminsmedlemskap (20 veckor, totalt 100 pass)
 • 1090:- Klippkort (12 ggr)
 • 370:-/mån (gäller medlemskapen)

Vi hjälper dig att komma igång att träna efter graviditeten. Ta första steget till ett hälsosammare och aktivare liv med oss! Lämna din intresseanmälan här nedanför och prova på vår Mammaträning Östermalm.

 

Anmälan