fbpx

Utomhusträning Södermalm

Utomhusträning Södermalm

Utomhusträning Södermalm är vårt träningskoncept som är anpassat för alla, nybörjare, vardagsmotionärer och för de vältränade träningsfreaksen.

Vi har satt ihop unika träningsprogram som är roliga och ger dig mer energi. Ditt nya gym är ett av Södermalms naturområden, Trekanten där vi tränar ute i alla väder året runt. Bli inspirerad och vägledd i din träning av våra personliga coacher som hjälper dig att utvecklas och nå den framgång och det resultat som du önskar.

Kom och träna utomhus med oss och förvandla träning till kvalitetstid!

utomhusträning södermalm

Gruppträning utomhus i Södermalm – Ta på dig skorna och följ med oss ut i naturen!

Träning utomhus ökar både din fysiska och ditt psykiska välmående!

Vi anser att kroppen är det bästa träningsredskapet vi har och att den gör sig som bäst i naturlig miljö med utmanande terränger. Vi är övertygade att både resultat och framgång uppnås när du tränar och tänker utanför boxen.

En fördel med att träna utomhus är att du får ett utmärkt tillfälle till att göra övningar där hela kroppen är engagerad istället för att arbeta i maskiner med isolerade muskelgrupper som är vanligt på gym. Att utomhusträna bidrar även till att du ökar chanserna till att fortsätta med din träning, menar forskarna.

Träning Södermalm – välplanerade och varierande träningspass

Ett True Workout pass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi varvar mellan att springa, häva, hoppa, dra och balansera i olika intesiteter. Varje träningspass är välplanerat och varierande, och återkommer aldrig två gånger. Det är denna variation som gör True Workout unik, utvecklande och rolig.

Vad gör Gruppträning utomhus för mig?

  • Ger dig en stark fysik och god hälsa
  • Ökar din känsla av frihet
  • Gör dig mindre spänd
  • Ger dig ny energi
  • Ökar din självkänsla
  • Minskar risken för depression avsevärt
  • Ger dig nya härliga vänner!

True Workout på Södermalm – upplevelsebaserad utomhusträning

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det skall vara roligt och utmanande, samtidigt som det skall vara utvecklande och funktionellt. När du använder din kropp på rätt sätt utvecklas din fysik på ett sätt som gör att du kan hantera alla miljöer och situationer i livet.

Ditt närmaste träningscenter ligger i Liljeholmen eller i Hammarby Sjöstad, men du hittar oss också i Vasastan och på Östermalm.

Schema utomhusträning Södermalm

Se aktuellt schema här.

Kom och provträna gratis hos True Workout, vi bedriver gruppträning i naturområdet Trekanten i Liljeholmen och i Lumaparken i Sjöstan. Ta del av vårt träningskoncept, Utomhusträning Södermalm.