fbpx

Joel Hansson

PT och coach

True Workout Vasastan

Joel Hansson PT och gruppträningscoach på True Workout Vasastan

För mig är det viktigt att träningen vi gör tillsammans förbereder dig så att du kan göra allt du tycker om att göra utanför gymmet, oavsett vad det är. Målet är inte bara att du ska utvecklas och bli stark i gymmet, utan att du ska få en kropp som är smärtfri och redo att göra precis det du vill.

Jag spelade väldigt mycket fotboll när jag var yngre och än idag älskar jag fortfarande att idrotta. Det återspeglar sig i min egen träning som är varierad med inslag av både styrka, kondition, rörlighet men också explosiva och koordinativa rörelser.

Vem är jag som coach och tränare?

Som coach är jag lyhörd och noga med att lyssna på dig för att kunna anpassa träningen utifrån dina mål och förutsättningar. Träningen kommer att vara både rolig men också utmanande, så att du verkligen utvecklas.

Att i rollen som coach få chansen, och förtroendet, att få vara en del av din resa och hjälpa dig att ta dig från vart du befinner dig just nu, till vart du vill, är en otroligt inspirerande möjlighet och en av de stora anledningarna till att jag gör det jag gör.

/Joel

Utbildningar:

  • Idrottsfysiolog med kandidatexamen inom idrottsmedicin
  • Gruppträningsinstruktör

Spetskompetenser:

  • Hälsa ur ett helhetsperspektiv
  • Styrke- & konditionsträning
  • Återgång från skada till fysisk aktivitet