fbpx

Seniorträning Östermalm

Seniorträning Östermalm

Seniorträning östermalm

True Workout Senior

Seniorträning Östermalm erbjuder gemenskap och rolig träning på din nivå. Med en stor portion entusiasm och utbildade coacher skapar vi en träningsupplevelse för dig som vill njuta av livet obehindrat och självständigt. Genom funktionella och utmanande rörelser ökar vi rörligheten och stärker upp fysiken så att du blir stark, pigg och fylld av energi.

För oss innebär åldrandet mer än att bara gå i pension. Vi ser det som ett tillfälle att börja upptäcka sådant som vi tidigare inte haft tid med, livet efter alla ofrånkomliga krav. Vi på True Workout har som mål att bygga en gemenskap som skapar trygghet, ger mod och lycka. Det är aldrig försent att börja träna. Regelbunden motion minskar risken till sjukdom och förlänger livet. En hälsosam livsstil kan både få oss att se, men framförallt att känna oss yngre.

Seniorträning utomhus

Hos oss tränar du utomhus i Tessinparken. Vi tränar alltid i en mindre grupp ledd av en erfaren PT. Vi anpassar träningen efter vädret och ser till att du får en härlig upplevelse!

Vad gör True Workout Senior för mig?

  • Skapar gemenskap & samhörighet
  • Skapar frihetskänslor
  • Bygger upp din fysik och ger dig en bättre hälsa
  • Gör dig till en aktiv och pigg senior
  • Förbättrar din rörlighet och balans
  • Förebygger stelhet och smärtor
  • Erbjuder professionella och utbildade coacher

Plats: Tessinparken (Östermalm)

 

Kontakta ostermalm@trueworkout.se för aktuellt schema och terminsmedlemskap.

Pris

3000 kr/termin
0:-/prova-på

Vi har även Personlig Träning för dig som vill träna helt själv eller på andra tider. Vi kan också komma hem till dig och träna. Prata med oss eller boka in en kostnadsfri konsultation!

Kontakta oss för med information och anmälan till vår seniorträning på Östermalm.