• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Lunchträning Östermalm

Lunchträning Östermalm – Tessinparken

Lunchträning Östermalm. Känner du att det inte finns tid över till att träna efter jobbet? Har du funderat på att börja träna på lunchrasten? Då är det dags att ta steget! Med vår lunchträning laddar du batterierna och du orkar att ta hand om alla eftermiddagens utmaningar. Ta med dina arbetskamrater eller kom och träna tillsammans i grupp med andra i Tessinparken på Östermalm. Lunchträna med oss och få mer tid över till familj, vänner och annat efter jobbet!

Varje dag har vi nya träningspass på schemat och det är den variationen som gör True Workouts träningskoncept unikt, utvecklande och roligt. Vårt mål är att förvandla träningen till kvalitetstid.

lunchträning Östermalm

Träna på lunchen i Östermalm – utomhus och året om

Vi tränar ute året om och i alla väder runt om i Stockholms parker och naturområden. Om du inte redan upptäckt det på egen hand kommer du snart inse att du älskar det! Med oss är naturen din träningsarena och kroppen ditt träningsverktyg, redskap och motstånd. Med funktionella övningar och skiftande terräng utsätts du för såväl fysiska som mentala utmaningar. Hos oss behöver du inga förkunskaper eller erfarenheter, vi anpassar alltid våra träningspass för din nuvarande träningskapacitet.

Passa på att träna med oss på lunchen och få tid över till annat

Kom och träna med oss i Tessinparken och skapa bra förutsättningar för att bli friskare, starkare och mer motiverad i din vardag. Med frisk luft och solljus hjälper vi dig att minska risken för depression och höga stressnivåer. Få ett break i din vardag, delta på våra utomhusträningar i Tessinparken på din lunchtimme:

Mån och ons kl.11:45-12:30

Vi har även företagsträning där du tillsammans med dina kollegor kan hitta en tid som passar er och träna exklusivt. Läs mer.

 

Anmäl ditt intresse här nedan. Vi erbjuder gratis prova-på vecka så tveka inte att komma och testa på vår lunchträning Östermalm.

För- och efternamn*

Födelsedatum

Adress

Postnummer

Postort

E-postadress*

Telefonnummer*

Medlemskap

Välj plats

Hur hittade du oss?

Nyhetsbrev?*
Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i mailen.
Jag vill ha mail med träningstips och kampanjer.Nej tack, inga nyhetsbrev.

Meddelande

Jag har tagit del av och godkänner medlemsvillkor och beskriven hantering av mina uppgifter.