fbpx

Företagsträning Norra Bantorget

Företagsträning Norra Bantorget – Träna med kollegorna

Gruppträning och företagsträning Norra Bantorget är rolig, tidseffektiv och ständigt varierande utomhusträning. Jobbar ni i närheten av Norra Bantorget och behöver en paus från stillasittande arbete och en rolig aktivitet att göra tillsammans med kollegorna? Vi anordnar  gruppass morgon, lunch och kväll i parker och grönområden runt om i Stockholm, däribland Norra Bantorget. Fysisk aktivitet och regelbunden träning gör er piggare och friskare. Bli ett hållbart, långsiktigt, roligt och attraktivt företag genom att satsa på gemenskap och hälsa!

företagsträning norra bantorget

Gruppträning för företag på Norra Bantorget

True Corporate Workout, företagsträning, är vårt egna utomhuskoncept för företag i och runt om centrala Stockholm. Våra tränare möter upp er personal utanför er arbetsplats. Därifrån tar vi oss till ett närliggande grönområde, t.ex. Norra Bantorget, Humlegården. Vi kan också erbjuda nischade klasser så som löpning eller cirkelträning och annan typ av inomhusträning. Du och dina kollegor får utföra roliga och varierande övningar som involverar hela kroppen. Vi växlar mellan individuella och lagutmaningar som utvecklar personalens förmågor att både kommunicera och samarbeta. Man behöver varken vara träningserfaren eller i toppform. Övningarna går alltid att anpassa till varje persons nuvarande fysiska förmåga.

Utomhusträning Norra Bantorget – Träna tillsammans på jobbet

True Workouts utomhusträning attraherar personer som inte gillar det traditionella gymmet men är anpassat även för de redan träningsaktiva och vältränade. Träningspassen är 30-50 min och innehåller styrka, kondition, rörlighet och lagövningar. Vi tränar funktionellt och lägger fokuserar på teamkänsla och glädje i träningen.

Träning med True Workout:

  • Skapar en bättre gemenskap och sammanhållning på arbetsplatsen.
  • Stärker relationerna mellan medarbetarna.
  • Ger en friskare, starkare och mer motiverad personal.
  • Gör företaget till en förebild för hälsa och friskvård.
  • Ger förutsättning för en sundare livsstil, ett bättre mående – fysiskt och psykiskt.

gruppträning norra bantorget

Morgon, kväll eller lunch – utomhusträning för företagsgrupper

I snitt mer än 22 timmar av våra dygn spenderas inomhus. Flyttar vi träningen utomhus ger det så mycket mer tillbaka tack vare att vi rör på oss i den friska luften. Att satsa på sin hälsa och sina kollegor är ett ställningstagande som grundar för ett hållbart företagande och goda relationer. Anmäl ert intresse för företagsträning i Norra Bantorget eller annan plats i Stockholm.