• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Bellmanstafetten

Träna inför Bellmanstafetten

Bellmanstafetten är ett lopp och en stafett där du och 4 vänner eller kollegor springer 5 km var. Bellmanstafetten är ett roligt lopp där man får möjlighet att stärka sammanhållningen och samarbetsförmågan, men också njuta av naturen och utmana sin fysik. I många fall kan 5 km vara svårare än många tror då den relativt korta sträckan gör att vi gärna försöker springa snabbare än vi förmår. Det kan vara svårt att veta var man ska lägga ribban och hur man ska fördela ansträngningen genom loppet. Är man ovan vid att springa väldigt fort eller att springa överhuvudtaget rekommenderar vi att man förbereder sig väl och tränar på rätt sätt inför loppet.

Inför ett lopp så är det framförallt viktigt att stärka upp bålen och musklerna kring knäleder och fotleder. Att träna upp uthållighet och förmågan att hantera mjölksyran är viktigt om ni som lag eller du som individ vill prestera eller nå ett specifikt mål. Vi hjälper er med ovan samt löpteknik, och förser er med ett träningsprogram efter era förutsättningar och ambitioner.

Stafetten är mer än bara ett lopp

Detta är ett toppentillfälle för vänner, kollegor eller företag stärka gemenskapen och jobba på samarbetsförmågan, och på köpet förbättrar ni fysik och hälsa. Vi kan erbjuda individuell träning, i par eller mindre grupper, men också löpkurser eller friskvård för större grupper eller hela företag. Tveka inte att kontakta oss för att försäkra er om att få ut det maximala av Bellmanstafetten!