fbpx

Mammakonsultation

Mammakonsultation – Träning för dig som är nyförlöst

Vi tror på ett aktivt liv. Vi tror också att föräldraskapet är det viktigaste uppdraget under vår livstid. Vi vet däremot vilka påfrestningar en graviditet innebär och att alla graviditeter och förlossningar är olika. Våra kroppar förändras på olika sätt; vissa kan träna sig igenom en hel graviditet, andra inte. Vissa känner sig starka snabbt, för andra tar det längre tid. Vi är alla olika. Vi erbjuder därför Mammakonsultation – för dig är nyförlöst, hade en tuff förlossning eller bara känner dig osäker kring träning efter graviditet.

Träning för magmuskulaturen och bäckenbotten

Under en graviditet förändras kroppen, din hållning och sättet du rör dig på. När sedan barnet är här sitter de nya vanorna kvar och du behöver hjälpa kroppen att minnas hur du en gång rörde på dig. Du behöver aktivt koppla på dessa muskler igen så du inte får problem med t.ex. rygg, nacke och axlar.

knipövningar

Mammakonsultation

På en mammakonsultation får man som nybliven mamma råd om hur och vad du kan träna. På konsultationen tittar vi på din mage och om din bukhinna håller för tryck. Det är avgörande för hur, när och vad du kan träna.

Du får veta vad som händer med din kropp under graviditet, förlossning och post partum – ditt nya utgångsläge. Vi går igenom hur du ska aktivera din bäckenbotten och inre magmuskulatur samt ger dig råd inför din fortsatta träning.

Konsultationen tar ca 50 min där vi blandar teori och praktik.

Detta tillfälle är perfekt för dig som vill börja på vår mammaträning men är osäker och behöver få hjälp och ställa frågor innan du kör igång.

Pris: 780 kr

 

Anmälan till mammakonsultation för nyblivna mammor

Liljeholmen – liljeholmen@trueworkout.se

Vasastan – vasastan@trueworkout.se

Hammarby Sjöstad – hammarbysjostad@trueworkout.se