fbpx

Vänner mot mobbning

TRUE WORKOUT CHARITY

Vänner mot mobbning

Vad: Välgörenhetsevenemang
När: Lördag den 5 mars kl.10:00
Hur: Träningspass utomhus
Pris: 100:- (alla pengar går oavkortat till Friends)

 

Mobbning och utanförskap

VARFÖR:
Mobbning och utanförskap är ett samhällsproblem som drabbar alla på ett eller annat sätt. Vissa drabbas personligen andra drabbas genom att någon i ens närhet faller offer och medan vissa drabbas under barndomen drabbas andra under vuxenlivet. Vare sig det sker i skolan, arbetet eller på fritiden så bör vi vara medvetna om att mobbning och utanförskap är obehagligt och kan sätta djupa spår för resten av livet.
HUR:
Varje dag ställs vi inför valet att inkludera eller exkludera. Ofta vet vi inte om det, och även när vi vet det så kan det krävas mycket mod och energi att välja gemenskap före utanförskap. Det är inte alltid lätt att vara en god medmänniska men tillsammans kan vi inspirera varandra och göra det lättare. Vi tror att alla kan göra skillnad i kampen mot mobbning och utanförskap oavsett insats.
VAD:
På True Workout gör vi vad vi kan för att motarbeta utanförskap och mobbning. Tillsammans med Friends gör vi en insamling och bjuder på ett välgörande träningspass för dig, dina vänner och din omgivning. Kom och delta i arbetet mot utanförskap. Vi ses, dela gärna vidare detta evenemang.

 

Kan du inte vara på plats men vill skänka pengar ändå?

SMS:a vänskap 594 till 72980 för att skänka 100 SEK. Om du skriver in ditt namn efter vänskap 594 så syns ditt namn. Exempel: vänskap 594 Anna Andersson
Här kan du se ditt och andras bidrag och läsa om var pengarna går: True Workouts insamling på Friends.