fbpx

Välgörenhetsevenemang – True Charity 11 nov

True Charity- Välgörenhetsevenemang för Maskrosbarn

Lördag den 11 november kl.10.00 har du chansen att göra skillnad för barn och ungdomar i hela Sverige. Vi, du och jag, har faktiskt makten att påverka och förändra deras situation. Du och jag har möjligheten att göra skillnad. Nu tar vi den möjligheten!

Tillsammans kan vi göra skillnad

VAD: Välgörenhetsevenemang
NÄR: Lördag den 11e november kl.10-12, i Vasaparken
HUR: Superroligt träningspass, föreläsning och eftermingel
FÖR VEM: För alla som vill vara med och påverka samhället och situationen för barn runt om i Sverige till det bättre. Ta gärna med hela familjen!
VARFÖR: För att varje barn ska få möjligheten till en säker gemenskap och en plats att uttrycka glädje
Pris: 100:- (Men vi hindrar självfallet ingen att donera mer) Allt går OAVKORTAT till Maskrosbarn

Vi vill tacka Camilla Fagerberg (som tränar hos oss) och Johnson & Johnson som stöttat Maskrosbarn i flera år och kommer att bidra till eventet.

välgörenhetsevenemang

Maskrosbarn

Cirka 500 000 barn i Sverige har minst en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Det är en väldigt stor och utsatt grupp av barn, där många behöver hjälp här och nu.
Maskrosbarn är Sveriges största barnrättsorganisation för barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Organisationen erbjuder barn från hela landet stöd, i form av bland annat läger på alla skollov, coachprogram och stöd via internet. Man arbetar även aktivt med påverkansarbete, där bland annat skolföreläsningar och information till allmänheten är en viktig del.

Jessika Arvik, föreläsare på Maskrosbarn, kommer att berätta mer om hur det kan vara att växa upp under dessa förhållanden, om Maskrosbarns verksamhet samt om hur man som vuxen kan hjälpa till på olika sätt.
Läs gärna mer på www.maskrosbarn.org och följ organisationen på Instagram och på Facebook!

Så här säger några av barnen som har fått stöd hos Maskrosbarn:
”Hos Maskrosbarn finns det så mycket kärlek och de får en att känna att man betyder något. Jag har ett helt annat värde nu!”
-Ungdom, 18 år
”Jag har svårt att lita på vuxna eftersom pappa gjort dumma grejer. Men jag litar på Maskrosbarns ledare och jag tror det kommer bli bättre med andra vuxna.”
-Maskrosbarn, 14 år

SPRID OCH DELA DETTA VIDARE! ♥

PS. Kan du inte komma men ändå vill donera, swisha till 123 587 03 81 och uppge ”Maskrosbarn” i meddelandefältet.

Läsa mer om True Charity och våra välgörenhetsprojekt här.