fbpx

VALÅR HÖSTEN 2014.

Lika viktigt att du röstar för Sveriges framtid är det att du tar beslut för din egen hälsa och framtid. Gör ditt val innan den 25 augusti.

 

True Workout – Utmanade och funktionell utomhusträning
Träna från 18,75kr per pass! Är du redo?

 

True Workout – När träning färvandlas till kvalitetstid
Vi är mer än ett alternativ och ett komplement som erbjuder prisvärd träning. Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det skall vara glädjefyllt, samtidigt som det skall vara utmanande och funktionellt. Du skall känna att du har kontroll att välja. Vi vill få dig att känna att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra människor att ge sig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Vi vill få alla att känna den frihet vi lärt oss att älska.
Det är detta vi menar när vi talar om ”kvalitetstid”, Vi hoppas att vi får se dig träna med oss till hösten. Gör ditt val!

 

True Workout – Gemenskap
Vi tror att träning bygger mer än bara vår fysik, det bygger också var och en av oss, vår frihet, vår självkänsla och vårt självbestämmande. True Workout ger oss frihet att tillsammans eller ensam uppleva och utmana oss själva.  Vi är en gemenskap där vi tillsammans fångar den som faller, och vi delar uppfattningen att framgång och välmående till stor del beror på god hälsa och stark fysik. True Workout handlar om att se alla och glömma ingen.

Med högintensiva, ständigt varierande funktionella rörelser skapar vi roliga och utmanande träningspass utomhus.

 

Den 25 augusti drar vi igång höstterminen och håller på i 16 veckor framåt.
Varje vecka är fullspäckad med nya varierande träningspass. Se schema och pris för respektive inriktning.

 

TRUE WORKOUT GROUP
Tid: Mån-tors 06:30 eller 18:00, lör 10:00
Pris: 2700kr (upp till 144 pass)

 

TRUE WORKOUT MOM
Barnvagnsträning
Tid: Mån-tors 10:00, lör 10:00
Pris: 1990kr

 

TRUE WORKOUT EXPRESS
30 minuters lunch-expresspass
OBS! Start 1 sep
Tid: Mån-fre 11:30-12:00
Pris: 2400kr

 

Klippkort à 15 ggr
Pris: 990kr