fbpx

Utomhusträning Vasastan – Vasaparken

Utomhusträning Vasastan – Vasaparken

Utomhusträning Vasastan är vårt populära utomhusträningskoncept som vi bedriver i Vasaparken året om, i alla väder. Träningen är skapad för att vara utmanande, rolig och gemenskapsbyggande. Den är ständigt varierande och inget pass återkommer två gånger! Det är detta som gör True Workout unikt och utvecklande. Vi bedriver numer även utomhusträning i:

Med funktionella övningar och skiftande omgivning, väder och terräng utsätts du för fysiska och mentala utmaningar som garanterar resultat. Våra utbildade och engagerade tränare coachar dig individuellt på din nivå och ser till att att utmana och inspirera dig.

utomhusträning vasastan

Fotograf: @gediphoto

Gruppträning – Utomhus i Vasastan året om

Idén bakom True Workout’s träning grundar sig i upplevelsebaserad träning. Träning ska inte vara ett nödvändigt ont, utan roligt och helt enkelt vara en upplevelse varje gång du tränar med oss. Vår träning i Vasastan ska ge dig energi, gemenskap och utveckling. Vårt mål är att förvandla träning och hälsa till kvalitetstid.

Vår uppfattning är att kroppen är det ultimata träningsredskapet och gör sig bäst i naturlig och utmanande terräng.  Naturen och omgivningen är därmed ditt nya gym och din kropp ditt verktyg, redskap och motstånd. Vi tillbringar mer än 22 timmar varje dygn inomhus, ofta i miljöer med dålig luft. Utomhusträning i naturområden ger dig därför en extra dimension och tillför ännu mer positiv kickback och resultat av din träning. Att träna utomhus under vintertid eller dåligt väder gör dig också starkare mentalt och fysiskt och du hanterar utmaningar i livet bättre!

 

Träning i Vasastan – upplägg för utomhuspassen

Ett True Workout-pass innehåller funktionella rörelser i varierande intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik. Passen är 50 min och blandar styrka, kondition och rörlighetsövningar. Vi finns för företagsgrupper och vi finns för privatpersoner. Vi finns för dem som aldrig har tränat tidigare och för dem som är erfarna och vältränade.

Upplev härliga träningspass med vårt koncept, Utomhusträning Vasastan!

Vi erbjuder även mammaträning utomhus i Vasaparken.

Schema utomhusträning Vasastan

Se aktuellt schema 

Pris utomhusträning Vasastan

690 kr/mån

En månads bindningstid, därefter en månads uppsägningstid från din betaldag.

Medlemskapen gäller på alla utomhusklasser och alla träningscenter.

Välkommen till True Workout utomhusträning Vasastan, träning i Vasaparken.