• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Utomhusträning Östermalm

Utomhusträning Östermalm, Tessinparken

Utomhusträning Östermalm är ett träningskoncept med utmanande, rolig och ständigt varierande träning utomhus året runt. True Workout bedriver utomhusträning i:

 • Vasaparken
 • Liljeholmen
 • Hammarby Sjöstad
 • Östermalm
 • Bromma
 • Sjöberg

Med funktionella övningar och skiftande terräng utsätts du för fysiska och mentala utmaningar som garanterar resultat. Våra utbildade och engagerade coacher ser till att du flyttar dina fysiska och mentala barriärer.

Utomhusträning Östermalm 2

Gruppträning – Unik, utvecklande och rolig utomhusträning året om på Östermalm

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Det ska helt enkelt vara en upplevelse varje gång du kommer och tränar hos oss. Vår träning i Östermalm ska ge dig energi och en känsla av gemenskap och glädje. Vi finns för företag och vi finns för privatpersoner. Vi finns för dem som aldrig har tränat och för dem som tränar regelbundet.

Vårt mål är att förvandla träning och hälsa till kvalitetstid. Vår uppfattning är att kroppen är det ultimata träningsredskapet och gör sig bäst i naturlig och utmanande terräng. Med varierande utomhusträning och en fantastisk gemenskap, bedriver vi rolig och utmanande träning i naturen. Naturen och omgivningen är därmed ditt nya gym och din kropp ditt verktyg, redskap och motstånd. Vi tillbringar mer än 21 timmar varje dygn inomhus, ofta i miljöer med dålig luft. Förlägg därmed din träning utomhus – det ger så mycket mer att träna i naturen!

Träning i Tessinparken, bredvid Gärdet

Ett True Workout-pass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik. Ett pass är på ca 50 min och innehåller styrka, kondition och rörlighetsövningar. Inget pass är sig det andra likt. Det är denna variation som gör True Workouts utomhusträning så unik, utvecklande och rolig.

Upplev härliga träningspass ute i den sköna naturen med True Workout’s träningskoncept, Utomhusträning i Tessinparken, Gärdet!

 

Anmälan!

 

Klicka här för att läsa mer om vår utomhusträning.

Schema och pris för utomhusträning Östermalm hittar du under fliken Träningscenter – Östermalm.