fbpx

Utomhusträning Liljeholmen

Utomhusträning Liljeholmen – Året om i Trekantsparken!

Utomhusträning Liljeholmen är vårt bidrag till träningsvärlden och träningsutbudet i Liljeholmen. Älskar du precis som oss att träna utomhus? Vi erbjuder utmanande, rolig och ständigt varierande träning, utomhus och året om i Trekantsparken i Liljeholmen!

utomhusträning liljeholmen

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Istället för att använda maskiner så utvecklar vi dig till en maskin som kan hantera alla situationer i livet. Naturen är ditt nya gym och din kropp ditt multiverktyg. Ett träningspass innehåller funktionella rörelser i olika intensiteter. Det betyder att vi springer, häver, hoppar, drar och balanserar för att utveckla vår fysik och utmana våra mentala barriärer. Varje pass är planerat i detalj och återkommer aldrig två gånger. Det är denna variation som gör True Workout unik, utmanande och rolig.

Gruppträning utomhus i Liljeholmen – alla nivåer

Ta med dig vänner, familj, kollegor eller kom som du är och träna tillsammans med andra i våra grupper. Vi trotsar alla väder och utmanar oss tillsammans! Vår träning är anpassad för att du ska utmanas oavsett nivå. Våra tränare coachar dig individuellt för att du ska utvecklas och ha roligt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren och vältränad hittar vi en nivå för dig. Grupperna är personliga och vi blandar individuella och lagutmaningar.

Klicka här för att läsa mer om True Workout Liljeholmen och vilka fler träningsformer vi erbjuder.

Schema grupp- och utomhusträning Liljeholmen

Se aktuellt schema här.

Träna med oss vid Trekanten och hitta härliga träningsvänner och hälsosamma och roliga rutiner. Vi erbjuder gratis provträning. Anmäl dig nedan och ta det av vårt utomhusträning Liljeholmen.