• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Utomhusträning Hammarby Sjöstad

Utomhusträning Hammarby Sjöstad

Utomhusträning Hammarby Sjöstad är vårt koncept som vi bedriver utomhus i Lumaparken och Hammarbybacken året om. Träningskonceptet är anpassat för alla, oerfarna, vardagsmotionärer och för de vältränade träningsfreaksen.

Vi har satt ihop utmanande träningsprogram som är roliga och kommer att ge dig mer energi. Ditt nya gym är något av Sjöstans naturområden, t ex Lumaparken där vi tränar utomhus, året runt i alla väder. Våra coacher utmanar och inspirerar dig utifrån din nivå oavsett var du befinner dig.

Kom och träna utomhus med oss i Hammarby Sjöstad och förvandla träning till kvalitetstid!

utomhusträning hammarby sjöstad

Träna i Hammarby Sjöstad – Utomhus och året runt

Ta med dig dina arbetskamrater, vänner, familjemedlemmar eller träna tillsammans med andra i våra träningsgrupper. Vi trotsar vädret och vi älskar det! Med oss är kroppen ditt enda träningsverktyg och Lumaparken din nya träningsarena. Du utsätts för såväl fysiska som psykiska utmaningar med varierande och funktionella övningar.

Träna med oss i Sjöstan och skapa bra förutsättningar för att bli friskare, starkare och mer motiverad i din vardag.

Varierande träningspass

Våra träningspass är 50 min långa och varvar styrka, kondition och rörlighet. Vi tränar individuellt och i lag. Varje pass är unikt och återkommer aldrig två gånger. Varje pass är en överraskning men är förberett och upplagt med din utveckling i fokus.

Bor du i närheten av eller i Sjöstaden och vill ha en tidsbesparande träning som ger dig både bättre fysik, glädje och energi till att orka med vardagens olika utmaningar? Då är True Workout Hammarby Sjöstads utomhuspass något för dig!

utomhusträning hammarby sjöstad

Anmäl ditt intresse här nedan. Vi erbjuder gratis prova-på-pass så tveka inte att komma och testa på vår utomhusträning Hammarby Sjöstad.

Boka provpass!