• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VÅR BLOGG

True Workout

Välkommen till ett nytt år, ny termin, ny lokal och ny hemsida. Ett nytt år ger nya möjligheter och vi går från ”True Sports & Adventures” till ”True Workout”. Vad betyder det för dig som kund? Skillnaden kommer att ligga i vår inriktning. Från att ha fokuserat på hälsa som stort kommer vi framöver att göra det vi är bäst på, träning.

Vi kommer fortfarande lägga stor vikt vid att träning skall vara en upplevelse och att man skall gå både till och från ett träningspass med lust och glädje på insidan. Skillnaden kommer som sagt ligga i att vi kommer att fokusera mer tid och resurser på att erbjuda den bästa och mest varitionsrika träningen ute på marknaden.

Trots att ett pass aldrig kommer att upprepas två gånger så har vi genom noggrann planering byggt upp ett proggressivt träningsupplägg som består av 4 st block:

Skills
Endurance
Strength
Challenge

Genom dessa 4 block kommer du som deltagare att bygga upp en komplett fysik bestående av styrka, snabbhet, uthållighet och rörlighet. Efter en termin ska deltagarna ha skaffat sig både en god fysik, en god kroppskontroll samt ha tagit sig utanför sin bekvämlighetszon och utvecklats som person.

Anta utmaningen du med och ta din fysik till nästa nivå!