fbpx

True Workout söker en Kiropraktor/Naprapat

Vi söker en Kiropraktor/Naprapat

Nytt år och nya möjligheter! True Workout söker en ny medarbetare som vill växa och bli en del av vårt underbara team och hjälpa till att utveckla vårt unika koncept och arbetsplats. Under 2015 söker vi en driven och entreprenöriell Kiropraktor/Naprapat med sinne för service och ledarskap.

Vision & mission

Vi vill skapa den allra bästa arbetsplatsen men också den mest välkomnande atmosfären och upplevelsen för våra kunder. Därför är det viktigt att du leder och strävar att leva upp till denna filosofi.

  • Innovation – Det handlar om att se möjligheter och göra denna dag bättre än gårdagen.
  • Mästerlig – är att vara duktig så att ingen kan ignorera dig. Inget mindre än ditt allra bästa.
  • Autenticitet – Det handlar om att vara verklig, konsekvent och kongruent så att den du är på insidan avspeglas på utsidan.
  • Grundattityd – Du måste vara orealistiskt ihållande och galet modig.
  • Etik – Ingenting är viktigare än att vara ärlig, mycket pålitlig, vara i tid, och behandla människor på det sätt du själv vill bli behandlad.

True Workout

Vi älskar att gå till jobbet för vi vet att vi förändrar människors liv. Vi har upptäckt att träning bygger mer än bara vår fysik, det bygger också var och en av oss, vår självkänsla och vår frihet. Med en gemenskap som ser alla och glömmer ingen vill vi uppmuntra människor att ge sig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och förvandla träning till kvalitetstid. Vi bedriver utmanande träning, utomhus, och året runt.

Vi som arbetar på True Workout

Till personligheten är vi modiga, nyfikna och kunskapstörstande ledare. Som yrkesmän är vi problemlösare som älskar att utmana etablerade sanningar i jakten på utveckling. Vi som arbetar på True Workout är inte i behov av titlar för att leda. Ledarskap för oss handlar om att hjälpa människor. Vi inspirerar och leder genom att gå utanför vår egen bekvämlighetszon och påverkar vår omgivning via handling. Vårt mål är att minimera onödiga hinder och endast lämna kvar positiva upplevelser och ständig framgång. Vi som arbetar på True Workout har mod och berättar sanningen som vi ser den och vi tar ansvar och kämpar för enastående och bestående resultat.

Beskrivning

Vårt kontor ligger på Eastmansvägen 15 intill Vasaparken i centrala Stockholm men jobbar även ute på företag med olika friskvårdsaktiviteter. Som hyresgäst och medarbetare får du en egen nyckel så att du kan bestämma dina egna arbetstider. Du måste dela våra grundvärderingar, ha viljan att påverka och utveckla vårt gemensamma koncept.

Hyra: 5000 kr/mån

Vid intresse

Kontakta oss snarast och skicka ditt CV.

info@trueworkout.se