fbpx

True Summer 2014

När sommaren är som bäst!

Solen har börjat visa sig, plusgraderna stiger och sommaren närmar sig med stormsteg. Varför inte ta till vara på den fantastiska årstid som sommaren är på bästa möjliga sätt, med True Workout!

Vi har upplevt att när höstterminen sätter igång så är det många som har haft svårt att hålla uppe träningen under sommaruppehållet. Alla har velat hålla igång men det har av diverse anledningar inte blivit av.

True Workout – Utomhusträning året runt!

Vi stoltserar med att träna utomhus året runt men har tidigare endast erbjudit träning under vinter, vår och höst. Det är något som saknas. Sommarträning! Under sommaren 2014 kommer ni att erbjudas träning 3 gånger i veckan under varje vecka fram till att höstterminen startar.

Måndag kl. 18.00: Helkroppsträning

Onsdag kl. 18.00: Löpning och uthållighet

Lördag kl. 10.00: Helkroppsträning

30 st!! träningspass med start från v.25 fram till och med v.34. Kom när du har tid så svettas vi loss i ett glädjefyllt och inspirerande träningspass.

Klippkort á 15 ggr: 990:-

Klippkortet är opersonligt och kan delas vänner och familj emellan. Vid ej förbrukad träning gäller klippkortet även för höstens träning.

Anmäl er på http://vknyz.beeweb-green.io/priser/contact-us-for-a-klippkor-plan/ och uppge ”True Summer ” i meddelandefältet.