fbpx

True Story – Lana Murphy

True Story – Lana Murphy

Varför träning?

Träning har varit en stor del av mitt liv då jag sysslat med olika idrotter, men framförallt då jag har varit dansare i 17 år och tävlat på elitnivå. Träning har alltid för mig haft ett solklart och högt uppsatt mål men har sedan jag avslutade min idrottskarriär istället blivit en upplevelse som skänker mig livskvalitet och glädje. Jag kan inte leva utan träning och jag gör det helst med min sambo Lucas. Det bygger inte bara vår hälsa och fysik det stärker också vår relation.

lana murphy true workout

Hur tränar du?

I mitt liv har jag mest tränat simning och dans men har de senaste åren sysslat med utomhusträning, styrketräning och funktionell träning. I min vardag och mitt arbete har jag mycket vardagsmotion i form av jogg, promenader, cykling och instruerande av pass. Jag tränar själv ganska mycket styrka och rörlighet och älskar att vara ute i naturen och träna. På min fritid och när jag reser är jag väldigt aktiv då jag älskar dykning, vandring, skidåkning, simning, promenader och andra äventyrsaktiviteter utomhus.

Varför funktionell utomhusträning?

För att det ger mig mest i mitt liv. Att känna mig rörlig, stark och uthållig får mig att känna mig fri. Inget berg är för högt att bestiga, ingen aktivitet är för ansträngande och framförallt så är min vardag otroligt obegränsad. Dessutom har det gett mig kunskap och insikt att jag kan ta med mig min träning vart som helst. Inget hotellrum är för litet, ingen park för begränsad eller ingen sandstrand för avskalad. Jag tränar överallt och närsomhelst.

Är det inte obekvämt när det är kallt eller dåligt väder?

Om jag ska vara ärlig så trodde jag det när vi startade True Workout. Och självklart föredrar jag sol och värme eller krispiga vinterdagar mot regn och slask. Men idag tränar jag i alla väder och älskar det. Så länge jag har rätt typ av kläder så fryser jag aldrig. Livet har sina upp och nedgångar precis som vädret. Sedan jag börjat träna utomhus även i dåliga väder så har det stärkt mitt tålamod och min inställning till andra motgångar i livet.

Läs intervjun med kompanjonen Lucas.