fbpx

True Running Workshop

Vädret är på väg mot det varmare och i och med att årstiderna växlar så startrar löpsäsongen. Strax efter det så kommer skadorna… eller? På samma sätt som en fotbollsspelare behöver en fotbollstränare och en dansare behöver en danslärare så behöver en löptränanande en löpcoach för att uppnå bästa möjliga prestation med minsta möjliga skaderisk. Därför erbjuder vi dig True Running Workshop.

Alla kan springa!

Vår uppfattning är att löpning är den mest naturliga motionsformen.  Vi tror också att löpning är en effektiv träningsform med den största portionen frihetskänsla. Vi är övertygade om att alla kan utveckla sin löpning, förbättra sina prestationer och förknippa löpning med just frihet.

Under kursen gång kommer du som deltagare att få gå igenom löpmekanismer och prestationer, näring för löpare, skador och förebyggande arbete och programmering och träningsupplägg.

Vad gör True Running Workshop för mig?

  • Utvecklar din löpteknik
  • Förbättrar dina prestationer
  • Minimerar löprelaterade skador
  • Breddar och spetsar din kunskap om löpning

För vem riktar sig True Running Workshop?

True Running Workshop passar lika bra för nybörjaren så väl som elitmotionären och riktar sig till dig som springer eller vill springa medel eller långdistans.

Pris:

1 900:- (ord. pris 2 200:-)
Ange kampanjkod ”Boka Tidigt” i fältet meddelande före den 23 mars för att ta del av erbjudandet.

Kontakt & anmälan:

trueworkout.se

info@trueworkout.se

Running