fbpx

True Health Café

Hej!

Jag heter Anna Dahlberg och kommer nu att starta upp ett café i samarbete med True Workout där jag kommer att erbjuda hälsosam frukost, lunch, mellanmål, energibars, kaffe/te och fika. Allt med naturliga produkter och allt du behöver få i dig i näringsväg för att må bra och klara av din aktiva vardag.

Jag har studerat Hälsa och Turism i två år och min livsfilosofi är att man inte ska behöva avvara någonting för att må bra. Börja inte med att ta bort en dålig vana, börja med att lägga till en ny bra vana. Nyttigt är inte tråkigt. Det gäller att hitta alternativen och dem hittar ni hos True Health Café. Jag erbjuder nyttiga alternativ för dig som vill behålla formen men älskar mat och fika.

Kom gärna med förslag på vad Du vill ha i sortimentet.

Kika förbi vettja! ?

Anna

/ Anna och gänget i TrueWorkout