• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

PARTNERS

Partners

Här är våra vänner och partners.

Gen Pep

GEN-PEP

GEN-PEP är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Målsättningen är att ena företag, organisationer och människor för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv. Initiativtagare är Kronprinsessparet och bakom initiativet står ledande svenska företag, stiftelser och ideella organisationer.

www.gen-pep.se

Tallink Silja

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tillsammans med Tallink Silja gör vi hälsokryssningar.

www.tallinksilja.se

vegatus

Vegatus

Vegatus läkarmottagning i Stockholm erbjuder meningsfull företagshälsovård och hälsoundersökningar för privatpersoner. Ledmotivet är tidig diagnos och preventiva åtgärder. Varumärket Vegatus vilar på en solid grund av framstående och mycket erfarna läkare som vill gå ifrån dagens sätt att behandla allvarliga sjukdomar först när symptom visat sig till att aktivt söka efter tidiga sjukdomstecken. I samarbete med Vegatus erbjuder vi hälsokontroller för företag och privatpersoner.

www.vegatus.se

 

fitnesscollection

FitnessCollection

FitnessCollection är ett gäng träningsnördar som brinner för att hjälpa folk att komma igång med en regelbunden och framförallt varierad träning. True Workout samarbetar med FitnessCollection och erbjuder deras kunder rolig utomhusträning.

www.fitnesscollection.se

 

Holistic

Holistic

Holistic är ett svenskt företag med rötterna i Östergötland som utvecklar och säljer kosttillskott och livsmedel av mycket hög kvalitet. Deras styrka är deras kunskap och de erbjuder hälsokurser till alla. Målet är en friskare värld.

www.holistic.se

 

Västermalmsgallerian

Västermalmsgallerian har ett 50-tal butiker som tillgodoser Kungsholmarna med mode, design, teknik och mat. Ett utbud med fokus på service och ärendehandel för boende och arbetande på Kungsholmen.

http://vastermalmsgallerian.se/