• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

True Corporate Workout

slide1

True Corporate Workout – Träna utanför boxen

True Corporate Workout är vårt egna utomhuskoncept för företag och organisationer. Vi levererar träning i anslutning till jobbet. True Workout erbjuder rolig, varierande och utmanande träning utomhus.

Varierande, utmanande och tidsbesparande träning

True Corporate Workout erbjuder rolig, varierande och utmanande träning utomhus. Den funktionella träningen sätter er fysiska och mentala kapacitet på prov och flyttar därmed era barriärer, på så sätt ökar arbetskapaciteten över tid och rum. Vi ser den ökade arbetskapacitet som grunden i prestationsförbättringen. True Corporate Workout är utvecklat för att förbättra individens förmåga i alla fysiska och mentala utmaningar. Våra utövare tränas i att prestera framgångsrikt i flera, växlande och slumpmässiga fysiska utmaningar så att de är beredda på vad livet har att erbjuda.

En för alla, alla för en

Genom att blanda individuella utmaningar med lagutmaningar så kommer gruppens förmåga att kommunicera och sammarbeta att utvecklas. En kedja är inte starkare än dess svagaste länk och därför lägger vi stor vikt vid gruppdynamik och lagutmaningar.

slide2

True Corporate Wellness – Drift & friskvårdslösningar.

Vår uppfattning är att framgång till stor del bygger på god hälsa. Vår övertygelse är att alla företag har möjlighet att påverka personalens hälsa och därmed företagets framgång. Våra tjänster skapar tid, är användarvänliga och förebygger ohälsa. True workout är framtidens friskvårdsleverantör och vi levererar riktig hälsa, produktivitet och bärkraftig framgång direkt till företagets dörr.
Vi har ett brett utbud av förebyggande friskvårds- och hälsotjänster.

Tjänster kan beställas isolerat men även i skräddarsydda friskvårdsprogram. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Tjänster

 • Hälsosatsning/helhetslösning
 • Hälsokartläggning & tester
 • Seminarier och friskvårdsdagar
 • Drift av motionsanläggning
 • Hälsoambassadörsutbildning
 • Motionspass, gruppträning
 • Personlig Träning & Gym

Ett friskt företag är ett framgångsrikt företag

Vår uppfattning är att framgång till stor del bygger på god hälsa. Vår övertygelse är att alla har möjlighet att påverka sin hälsa och därmed sin framgång. True Workout handlar om att utmana etablerade sanningar och tänka annorlunda. Genom att lyfta blicken och våga tänka annorlunda kan vi erbjuda användarvänliga tjänster som skapar tid, och förebygger ohälsa. True workout är framtidens friskvårdsleverantör och vi levererar riktig hälsa, produktivitet och bärkraftig framgång direkt till er dörr.
Vi kallar det True Workout – Think, Work, & Workout Outside the box.