fbpx

True Charity – TACK!!!

Från botten av våra hjärtan vill vi på True Workout säga TACK! Tack för att ni kom och delade denna dag med oss. Tack även ni som inte var med fysiskt men som skickade hälsningar och stöttade oss på avstånd.

Utanförskap vs Gemenskap

I lördags valde vi att belysa det samhällsproblem som utanförskap är och hur det kan ta uttryck. Vi delade vår syn på utanförskap och gemenska. Lucas delade med sig av sina minnen av utanförskap och så fick vår vän Jean, en rumänsk tiggare, berätta sin historia.

Tillsammans gjorde vi varandra medvetna om att alla kan göra något för att stärka gemenskapen till ens grannar, till de vi möter på gatan och till de som kommer till Sverige från andra delar av världen. Att känna sig utanför och ensam kan vara den värsta känslan som finns. Många i Sverige, flyktingar som svenskar, får tyvärr uppleva den känslan.

Alla har vi gått igenom tonåren och skolan. Alla har vi någon gång varit ny på en arbetsplats. Alla kan som sagt relatera till känslan att inte vara en del av något större, en del av gemenskapen.

Tillsammans gör vi skillnad

Där kan vi, du och jag, göra skillnad. Vi kan se människan. Vi kan le, hälsa och fråga hur människan framför oss mår. Vi kan fråga om det finns någonting man kan hjälpa till med. VI kan öppna upp oss själva och vår gemenskap för dem.

Vi är otroligt stolta över att få dela en stark, trygg och välkomnande gemenskap med alla våra medlemmar. På True Workout är ALLA välkomna att dela vår gemenskap och den attityden vill vi sprida. Vi uppmanar er att  ta ställning och göra medvetna val. Välj gemenskap och stärk känslan av tillhörighet i samhället.

Vi har makten att göra något åt den situationen som råder idag. Tillsammans kan vi göra skillnad. Tillsammans kan vi förändra världen. Gör ett medvetet val. Lyft blicken, dra på mungiporna och hälsa på människan framför dig.

En framtid av möjligheter

Än en gång tusen tack! Vi lyckades förutom att samla in varma kläder inför vintern till Jean och Doina också samla in pengar som motsvarar vad Jean får in på över en månad. Dessutom så ska MittIVasastan skriva en artikel om honom där folk kommer få höra av sig med jobb till dem.

IMG_1929 DSC06667 DSC06662 DSC06691 DSC06681 IMG_1910 IMG_1914 DSC06674 DSC06682