fbpx

True Charity 1 april

Välgörenhetspass 1 april kl.10:00

På initiativ av vår trogna kund Melissa Denbaum och Team Rynkeby Stockholm bjuder vi in till årets första True Workout Charity. Vi kommer att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden.

Priset är 50:- (självklart hindrar vi ingen från att bidra med mer ;)) och går oavkortat till Barncancerfonden. Betalning sker på plats genom kontanter eller swish 123 587 03 81. Om du inte kan närvara på lördag men ändå vill bidra kan du göra det via länken: https://collection.teamrynkeby.com/se/User.aspx?i=L41l8GAR%2FEe

Vi bjuder på:
– Kort information om Barncancerfonden/personliga berättelser
– Kort information om Team Rynkeby Stockholm
– ..och såklart SUPERROLIG TRÄNING! (OBS: Utomhus!)

Vi skulle verkligen uppskatta om du kom och hjälpte oss, dig själv och din omgivning att skapa en bättre, starkare och friskare värld. Sprid gärna ordet vidare.

Vi ses den 1 april i Vasaparken!

barncancerfonden


Barncancerfonden

I Sverige får ungefär 300 barn cancer varje år. Barncancerfonden är en ideell organisation som arbetar med finansiering av barncancerforskning i Sverige. De drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag. Tack vare forskning så botas mer än 3 av 4 barn idag från sin cancersjukdom. Om fler bidrar så kan vi se till att 4 av 4 barn överlever sin cancer i framtiden!


Team Rynkeby Stockholm

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som samlar pengar till Barncancerfonden. Pengar samlas in genom exempelvis donationer från företag och via olika evenemang. Team Rynkeby Stockholm är ett av många lag och består av 40 cyklister. I juli 2017 kommer vi att cykla 130 mil från Skåne till Paris för att uppmärksamma frågan om barncancer.