• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Träningsprogram

Träningsprogram hemma, gym eller utomhus

Träningsprogram är ett bra sätt att få struktur och följa utvecklingen i sin träning. De flesta som tränar på egen hand följer inget tydligt träningsprogram och än färre följer ett program skapat av en professionell tränare. Vi har märkt att en tydlig planering inte bara ger inspiration, den ökar också motivationen, förbättrar prestationen, bibehåller träningsrutin och ger därmed ökad effekt. Den förhöjer helt enkelt hela upplevelsen av träning.

 

Program och träningsschema

Våra träningsprogram skrivs utifrån dina förutsättningar och dina specifika mål. Oavsett om du vill träna hemma, på gymmet eller utomhus kan vi hjälpa till. Genom personliga samtal och lämpliga tester får vi relevant information för att skapa en profil och åtgärdsplan. På True Workout kan vi erbjuda olika lösningar för att du skall få en plan som passar just dig. Vi kan erbjuda träningsschema med fysiska möten, men kan också erbjuda alternativ online. Är ni ett par en grupp eller ett större företag så kan vi hjälpa er också, vi har lösningar för alla.

 

Kostnadsfri konsultation

Vår rekommendation om du vill förhöja träningsupplevelsen och förbättra dina resultat är att du bokar in en kostnadsfri konsultation där vi kan komma fram till vad den bästa planen för just dig eller er är. Boka din gratis konsultation här och få ett träningsprogram som passar dig, dina mål och förutsättningar.

Boka konsultation

 

träningsprogram