fbpx

Träning & Mingel – 3 april

Träning & Mingel – tisdag 3 april 18:00

Träning bygger inte bara en stark fysik, det bygger även goda och starka relationer. Tillsammans med Träning & Mingel bjuder vi in till ett utmanande och roligt träningspass. Vi kommer att lägga stor vikt vid par- och gruppövningar. Varmt välkomna!

träning & mingel

Fotograf: @gediphoto

Vi samlas i våra lokaler i Vasastan på Eastmansvägen 15. Kom gärna 15 minuter innan. Passet startar kl 18.00 och vi tränar ute i Vasaparken. Efteråt fikar vi på ett närbeläget café och du stannar så länge du känner för det.

Pris: Du betalar i svett.

Här kan du attenda till eventet.

Klädsel:
Ta gärna lite för mycket kläder än för lite – tänk lager på lager och det är bra att ha något varmt om huvudet, händerna som gärna står emot vatten. Om du har träningsskor med vattenavvisande material så är det att rekommendera vid slaskigt/regnigt väder, annars funkar traditionella löparskor/gymnastikskor bra.

Om Träning & Mingel

Träning & Mingel är ett etablerat sportnätverk för singlar i Stockholm. De träffas för att ha kul, träffa andra singlar samtidigt som de förbränner eller intar kalorier.

Träningen

De träffas så gott som hela året runt för gemensamma träningspass eller andra aktiviteter, framförallt på helger vid centrala platser i Stockholm. Passen är oftast löpning, men ges tillfälle så provar vi gärna annat – under året har simning, cykling, nattorientering, kajak, rodd m.m dragit nyfikna atletiska singlar till passen.

Samarbeten görs ibland med andra aktörer för löpskolning och aktiviteter. Vinteråret bjuder också på andra möjligheter som långfärdsskridskor, skidor och isvaksbad som står högt på mångas önskelista liksom träningspass på olika gym.

Ej elitidrottare?
Så bra! Det är nästan ingen deltagare heller. Det finns riktiga atleter bland deltagarna som tränar hårt, springer maraton och kör alla möjliga lopp, men de allra flesta håller en mer blygsam nivå och handen på hjärtat, de flesta singlar söker någon att leva med – och inte späka sig med.

Minglet
De gånger man träffas för att träna så avslutas det alltid med en gemensam fika. Träning försöker anläggas nära ett mysigt fik eller kanske en vacker strand där det kan badas, grillas och där bra kommunikationer finns.

träningomingel

Foto: @traningomingel

Livet kan inte bara bestå av blod, svett och tårar utan sinnliga njutningar krävs i minst lika stor mån. Att träffa andra är trots allt en av de bärande idéerna bakom verksamheten, så Träning & Mingel har genomfört flera after work, gemensamma middagar med matlagning, vin, tequilaprovning, chokladprovning, skärgårdsseglingar och, hemma-hos- besök hos vågade deltagare.

Träning & Mingel hittar du på följande forum:
Hemsida: träningochmingel.se
Facebook: Träning & Mingel
Instagram: @traningomingel