fbpx

Träna i sommar

Träna i sommar, utomhus med oss i Vasaparken!

Sommaren står alldeles runt hörnet och för majoriteten så bryts vardagslivets rutiner upp. Arbetstider förändras, barnen är hemma, möjligheten till sommaraktiviteter ökar och vi gör allt vi kan för att njuta av livet i sommar-sverige.

Sommarens njutning gör att träningen lätt skjuts åt sidan, men vi på True Workout tror att träning är kvalitetstid. Under sommaren har vi oftast mer tid och större möjlighet att ge oss själva lite mer kärlek och kvalitetstid. Ta hand om din hälsa och gör träningen till en rolig upplevelse – utomhus i värmen och friska luften tillsammans med vänner.

Oavsett om du vill fortsätta utveckla din fysik eller om du bara vill underhålla den så är True Summer något för dig.

 

Vi har fullt schema mellan 6-23 juni (d.v.s 06:30, 10:00 och 18:00 mån-tors + lör 10:00), därefter ser sommarschemat ut så här:

träna på semestern

Hur anmäler jag mig till sommarträning?

Köp ett klippkort här och ange sommarträning i fältet för meddelande. Klippkortet är giltigt i 1 år.

eller:

Anmäl dig till höstterminen innan 31 maj så får du ett klippkort gratis för att träna i sommar (giltigt 6 juni – 14 aug).
GRUPPTRÄNING MAMMATRÄNING

 

Jag har precis skaffat klippkort, hur gör jag?

Om du nyligen har skaffat klippkort eller ska göra det innan sommaren så räknar vi det som en anmälning.

 

 

Sommar-PT

Eftersom sommaren innebär mer ledig tid, och mer tid för dig själv vill vi erbjuda sommar-PT. Ett alternativ för dig som vill lägga lite extra tid på dig själv i sommar och nyttja det fina vädret för att anta nya utmaningar och bibehålla/utveckla din fysik även under semestern. Ge dig själv en ny semesterupplevelse med det du behöver fokusera på (flexibilitet, styrka, kondition etc) och fortsätt jobba mot ditt mål tillsammans med oss. Kom tillbaka efter sommaren i ditt livs form och med ny energi och glädje!

Läs mer om PT och gör en anmälan till en kostnadsfri konsultation här.