fbpx

Tough Viking

tough vikin 2

Tough Viking + True Workout = Sant!

I sann True Workout-anda så vill vi utmana er deltagare. När vi tänker på vårens utmaning så kittlas det lite extra i magen. Att tänka på ett Lag sammansatt av True Workout-deltagare och coacher passera mållinjen och uppleva lättnad, stolthet och eufori på en och samma gång gör mig alldeles uppspelt inombords.

Vad är Tough Viking?

Tough Viking är nordens största Obsticle Race (hinderbanerace) och består av 7 hårda, blöta och utmanade kilometrar fyllda med hinder designade av kustjägarkompaniet. Hindren är konstruerade för att ge deltagarna maximal utmaning och man möts av bland annat eld, is, el, taggtråd, lera, vass, armgång och amerikanska fotbollslag.

Tough Viking kommer till Hagaparken

Den 10 maj kommer Tough Viking till Hagaparken och ger oss då möjligheten att bevisa, en gång för alla, vilka kungarna av Hagaparken är. Även om det var någon månad sen så spenderade vi varenda helg i över 1 års tid i Hagaparken. Vi känner parken utan och innan och nu får vi äntligen möjligheten att bevisa det.

Var: Hagaparken

När: 10 maj

Kostnad: 790:-

Vill du vara en del av Team True Workout? Kontakta info@trueworkout.se eller prata med någon av coacherna under veckans träningspass.

 

Don’t limit your challanges, challenge your limits!