• 08-55 10 99 33
 • Kontakta Oss

  Låt oss hålla kontaktenX

  ADRESS Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm

  LÄMNA ETT MEDDELANDE

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Topploppet

Träna inför Topploppet

Topploppet är ett lopp på 5 eller 10 km som går av stapeln i början på hösten. En stor chans och ett bra mål för att komma ut och träna under sommaren. Att springa 5 eller 10km kan låta långt men med rätt träning kan alla oavsett ålder och erfarenhet klara av att springa och samtidigt ha kul. För att få ut maximal upplevelse och kunna njuta av loppet rekommenderar vi att du förbereder dig väl och tränar på rätt sätt inför loppet. Utan rätt förberedelser kan skador och andra obehagliga upplevelser uppstå. Förutom att undvika skador finns det många fördelar med att träna och förbereda sig inför lopp. Kanske det viktigaste och det som vårt mål är – är att du ska ha riktigt kul!

Inför ett lopp som Topploppet är det framförallt viktigt att stärka upp bålen och musklerna kring knäleder och fotleder. Utöver det är det givetvis viktigt med en bra uthållighet. Vi hjälper dig med tekniken, styrkan, uthålligheten och lägger upp ett träningsprogram för just dig. Eller varför inte dra ihop kompisgänget, kollegorna eller bästa vännen och kör Personlig Träning i par eller grupp?

Behöver du hjälp med detta, tveka inte att kontakta oss så att du kan utmana dig själv och nå målet att springa 5 eller 10km.

 

www.topploppet.se