fbpx

Josefina Ceh Viinikka

PT och coach

True Workout Vasastan och Östermalm

Josefina Ceh Viinikka är PT och gruppträningscoach på True Workout Vasastan och Östermalm.

För mig handlar livet om att vara aktiv och att ta vara på rörelse utomhus och i naturen. Utöver den friska luften och vackra naturen kan man samtidigt förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande.

Min bakgrund är främst inom utomhusträning. I gymnasiet studerade jag till naturguide och utövade sporter inom friluftsliv såsom vandring, kajak-paddling, topprepsklättring och dykning.

Jag har även en bakgrund som soldat i Försvarsmakten där jag utvecklade min uthållighet, disciplin och ledarskapsförmåga. Genom mina år där fick jag en känsla för gemenskap och lagkänsla – att tillsammans arbeta som en grupp för att uppnå gemensamma mål och stötta varandra i träningen.

Vem är jag som coach och tränare?

Som tränare är jag en passionerad och engagerad person som brinner för att hjälpa andra att nå sina träningsmål. För mig är det viktigt att skapa en trygg och glad träningsmiljö där alla känner sig välkomna.

Min erfarenhet inom både Försvarsmakten och friluftslivet har gett mig en förmåga att anpassa träningen till olika terränger och väderförhållanden. Att vara ute och träna oavsett om det är soligt, regnigt eller snöigt kan vara en utmaning, men det ger också en otrolig känsla av styrka och uthållighet både mentalt och fysiskt. Genom mitt ledarskap vill jag förhoppningsvis kunna motivera och inspirera andra till att upptäcka glädjen och fördelarna med att träna utomhus i Sveriges alla väderlekar.

/Josefina

Utbildningar:

  • Lic. Personlig Tränare (pågående)
  • Hälsopedagog (pågående)

Spetskompetenser:

  • Uomhusträning
  • Friluftssporter
  • Träning för vandring