fbpx
gabriel bergman pt

Gabriel Bergman

PT och gruppträningscoach

True Workout Liljeholmen

Gabriel Bergman PT och gruppträningscoach på True Workout Liljeholmen

Gabbe, som han kallas, är social, engagerad och intresserad i människor. Som PT drivs han av det sociala utbytet och att se människors utvecklas. Gabbe är aktiv fotbollsspelare på hög nivå och tränar därmed själv mycket. Han brinner extra för att hjälpa idrottare men älskar utbytet med nya människor och att hitta sätt att få in träningen som naturlig del i allas liv.

Vem är jag som coach och tränare?

Mitt intresse för olika typer av träning och kost har varit enormt ända sedan yngre tonåren – där inkluderas rörlighetsträning, styrketräning med både kroppsvikt och externa vikter, uthållighetsträning och löpträning. Kosten och nutritionen är jag oerhört engagerad i, där jag mer än gärna diskuterar, svarar på frågor och hjälper dig med hur du ska äta beroende på vilka mål du har.

Min spetskompetens ligger framförallt i fysträning för fotboll/football fitness och jag spelar i Enskede IK i divison 2.

Är du själv fotbollsspelare eller vill träna upp dig inom de fysiska delarna som fotboll kräver – explosivitet i dina aktioner (snabbhet), bibehålla explosiva aktioner över tid (snabb återhämtning i musklerna specifikt för fotboll), skadeförebyggande, och styrka (fotbollsspecifikt) ska du inte tveka på att höra av dig till oss eller mig personligen.

 

Utbildningar:

  • Lic. Personlig Tränare
  • Lic. Kostrådgivare

Spetskompetenser:

  • Fysträning för fotboll
  • Elitidrott
  • Kost